2777
2789
عنوان

دعای در حق همدیگر

81 بازدید | 16 پست

سلام عزیزان

نمیدونم کی قراره تاپیک با حال خوب بزنم…

حداقل اینکه با حال خوب بیام دعاتون کنم و شمام دعام کنین….

اما برام معجزه بخواهین از خدا، که این اخرین تاپیک با این حالم باشه،معجزه میخوام در حد خدابودنش،خیلی زود خیلی😭😭😭😭😭😭😭😭😭سپیده

بگین دعاتون کنم❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

انشاالله حال دلت خوب بشه تاپیک خوشیاتو ببنیم گلم🥺❤

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله در اولین سپیده دم به خواسته ات برسی ،🤲

خیلی خوب حرفات درک میکنم منم تو این وضعیتم دلم معجزه میخوا دلم میخوا ناراحتیم تموم  بشه خیلی چشم انتظار معجزه خدااام🥲

یا الله خودت معجزه کن برامون قربونت بشم 🙏🤲

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

خدا از دهنت بشنوهدعام کنه معجزه یشه خیلی زود

انشاالله میشه خدا خیلی بزرگه🤍🔗

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

انشاالله حاجت روا بشی بحق امام حسین 🤲🌱لطفاً برای منم دعا کن که خدا بهم بچه سالم بده 🤲

انشالله به زودی دامنت سبز بشه🤲

لطفا برام دعا کن خدا به دل همسرم رحم بده  از طلاق منصرف بشه🙏

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

انشالله در اولین سپیده دم به خواسته ات برسی ،🤲خیلی خوب حرفات درک میکنم منم تو این وضعیتم دلم معجزه ...

الهی خدا از دهنت بشنوه

برات حمد میخونم

الهی به حق معجزه و شادی تو اونم خیلی زود خیلی زود 

منم شاد‌بشم

الهی خیلی زود بیایم دوتاییمون همینجا بگیم به هم ک شد معجزه شد

انشالله به زودی دامنت سبز بشه🤲لطفا برام دعا کن خدا به دل همسرم رحم بده از طلاق منصرف بشه🙏

فداتشم انشاالله چشم حتماً برات آیت الکرسی میخونم انشاالله که درست میشه بحق امام حسین 

الهی خدا از دهنت بشنوهبرات حمد میخونمالهی به حق معجزه و شادی تو اونم خیلی زود خیلی زود منم شاد‌بشمال ...

الهی امین 🤲🤲

انشالله به زودی خبر خوش بهم دیگع بدیم🤲

یا الله معجزه کن حال دلمون شاد بشه🙏🥺

فداتشم انشاالله چشم حتماً برات آیت الکرسی میخونم انشاالله که درست میشه بحق امام حسین

قربونت عزیزمی ممنونم 🌹🙏

الهی امین 🤲🤲