یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به طرز عجیبی اولین عشقم یه آدم بی لیاقت بیشعور بود که خیلی وقته ازش جدا شدم شکر خدا.دلیل دوست داشتنشم افسردگیم بود که نمیدونستم دارم.از ناراحت بودن و تحقیر شدن ناخوداگاه لذت میبردم چون فکر میکردم لیاقت خوشحالی و ندارم.الانم بعضی وقتی که یادش میفتم و دلم براش تنگ میشه میفهمم که حالم خوب نیس.بعد سعی میکنم حالمو بهتر کنم کلا یادم میره وجود داشته.
من حتی دوس دخترم داشتم.تو مسیر شناخت خودم اکثر چیزایی که به جسم و روحم آسیب نمیزدن و امتحان کردم تا خودمو بیشتر بشناسم.مثلا از افتخاراتم اینه که هیچ وقت سمت مواد نرفتم شکر خدا.میدونی چی میگم؟تجربه کردم ولی خریت نکردم.😂 دوست پسر هم چیز بدی نیست فقط باید برای خودت روحت و بدنت حرمت قائل بشی نذاری بهشون بی احترامی کنه.وگرنه معمولا روابط باعث پیشرفت و آموزش و حال خوبن.