2777
2789

خودم نه 

ولی شب اول قبر داییم داداشم ۱۰ سالش بود گریه کرد میخوام بیام و بزور اومد توی ماشین 

یهو نبودش دنبالش می‌گشتیم از پشت درختا تند میدوید و اومد پیشمون نفس نفس میزد گفتیم حسین چته چی شده 

گفت دایی رو دیدم کت شلوار تنش بوده ی زنه با لباس سفید پیشش بوده بهم گفته بگو مامانت اینطوری نکنه من که نمردم تازه ببین چقدر شانس دارم نگاه کن🥲🥲🥲

یکبارم دایی مامانم فوت شده بود دو سه ماه قبلش مراسم چهلمش روزم بود روی صندلی داداشم نشسته بود همه دیده بودن ک داداشم داره با صندلی کناریش ک خالیه حرف میزنه🤦🏻‍♀️

بعد سه روز اومد به مامانم گفت مامانی یه چیزی بهت بگم 

من داییت رو اونروز دیدم سر قبر رو صندلی کنارم نشسته بوده و پاهاش سالم بوده خیلیم خوشگلتر*یکی از پاهاش قطع شده بود...*

و بهم گفته من جام خیلی خوبه دیروز با بابام اینا داشتیم کباب می‌خوردیم مامانبزرگم برامون درست کرد انقدر خندیدیم سرخ شدیم 

خودمم چندین بار داییمو توی خونمون دیدم و باهام حرف زده 

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد

اره ادما از همه چیز ترسناک ترن

یعنی جن تهش 5تا کرم بریزه 

یه آدم میتونه زندگی یا دنیای یه آدم دیگه رو کن فیکون کنه 

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که آره یادمه روستا با پسر داییم اینکار رو کردیم وقتی نصف شب حموم رفته بود داخل حموم چوب انداختیم ...

تو روح تون خخخ

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
اگه دست چپته برو دکتر

چپه مه هیچ فضای مجازی هم نمیرم

فقط نی نی سایت 

بیشتر وقتا درد میگیره کتفم چپم نگم برات درد وحشتناک

چپه مه هیچ فضای مجازی هم نمیرمفقط نی نی سایت بیشتر وقتا درد میگیره کتفم چپم نگم برات درد وحشتناک

برو دکتر  دختر خوب مخصوصا اگه انگشت کوچیکت سر میشه 

بیابان هم که باشی حسین آبادت میکند.#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم#متولدهفت آباااان

برو دکتر دختر خوب مخصوصا اگه انگشت کوچیکت سر میشه

نه کوچیک سر نمیشه

چشم 

مرسی مهربون

نه کوچیک سر نمیشهچشم مرسی مهربون

خداروشکر برم شاید ویتامینی چیزی کم داری  شاید از استرسه گلم چیزی نیست نگران نباش 

بیابان هم که باشی حسین آبادت میکند.#منم فرزند کوروش خون ایرانی به رگ دارم#متولدهفت آباااان