2777
2789
عنوان

میاین یکم حرف بزنیم

132 بازدید | 23 پست

یهویی دلم گرفت ، دلم خواست با یکی حرف بزنم ولی هیچ دوستی ندارم که بتونم الان بهش پیام بدم ، مدت هاست دارم یه کاری رو شروع میکنم و هربار وسط کار ولش میکنم ، کم کم دارم انگیزم رو از دست میدم ‌، میترسم تا یه هفته دیگه هیچ شوق و انگیزه ای برام نمونه اونوقت دستی دستی خودمو بدبخت میکنم🙂 شما واسه ادامه دادن و استقامت تو مسیری که انتخاب کردین چیکار میکنین؟

اگه دوست دارین از تلاشایی که تا الان برا زندگیتون کردین بگین ، از درسایی که گرفتین ، شغل‌هایی که امتحان کردین ‌، از خودتون راضی هستین؟ 

بیاین هرچی دوست دارین بگین امشب دلم هم صحبت میخواد🙃

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا دلت بخواد دوست داشتم اما یواش یواش متوجه شدم همه شون وقتی کارشون گیره یادم می افتن اینه که کلا کنار گذاشتمشون

خیلی وقتا منم مثه الان دلم می گیره و به هیچکس چیزی نمیگم

فقط گریه می کنم

دلم از دست خدا هم گرفته

خیلی دلم یه همدم و یه عشق واقعی می خواد خسته شدم

دیگه خیلی گذشته و من همچنان منتظر و امیدوار🥺

عزیزم صبور باشمن دلم گرفته پسرم دوسالشه باردار شدم از ترس زایمان طبیعی دوباره دارم میمیرم

عزیزم🥲 مبارک باشه گلم به امید خدا این بار زایمان راحتی داشته باشی انشالله بچه هات بهترین باشن برات❤

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

من یه مدت یه جایی کارمیکردم

خیلی نمیتونستم پیشرفت کنم تو کارم و به همون اندازه پول دربیارم.دیگه انگیزمو ازدست دادم و تلاشم کم شد وازاون کار درومدم و پروژه رو گذاشتم برای همکارم.همینکه درومدم پروژه پیش رفت و ۱۱۰میلیون رسید به همکارم.اگه مونده بودم نصفش برای من بود

تاته رسوندمش ها ولی نموندم

عاقبت جا زدن

دردم از یار است و درمان نیز هم

استقامت اگه نمیکردم چیکار میکردم...شبایی صبح کردم که اونقدر سخت گذشت،اونقدر طولانی بود مثل همون شبایی که صبحش میخوای عزیزت رو دفن کنی...دق میکنی تا صبح بشه...جونت لبریز میشه.

ولی بالاخره صبر کردم...گذروندم همه اون روزا رو

تلاشم تو زندگی واسه زنده موندنم بوده میون آوارهایی که بقیه برام ساختن.

سرکار هم رفتم یه مدتی مثبت زندگی که گند زد به روح و روان ریاست مرکزش 

درسمم این بوده که از هیچ کس هیچی بعید نیست

و اینکه...عمر عزیز خود منما صرف ناکسان،حیف از طلا که خرج مطلا کند کسی...

انگیره ندارممممممم انتخابم تنهاییییییه درسی که گرفتم اینه اعتماد نکنم به هیچکس تا ابددددددددددددددد ...

تا همیشه که نمیشه اینجوری باشی ، کم میاری یه روز