هیچ خانمی نباید نگران شوهرش باشه. خودش اگه تغییر کنه شوهرش فورا عوض میشه. اصلاً هیچی نمی خواد بگویید. برای همین ما باید روی خودمون کار کنیم. یه دفعه می بینید تندتر از خودمون شوهر و بچه مون داره عوض میشه. این ها رو با ذهن نمی توانیم بفهمیم. واصلا نخواهیم فهمید. چون این ارتعاش و نیرو اصلا دیده نمی شه. کلید کار اینه که احساس شک و ترس و بد بینی و در خودمون به صفر برسونیم. احساس شک و ترس از علاقه مندی و ارزشمندی او برای ما می آد. اما حفظ و نگهداری از هر چیزی روش و اصول خودشو داره. چک کردن مدام گوشی. محدود کردن و کنترل کردن همسر نتیجه جز دوری و دادن نقش بهش نیست. مولانا میگه. (می رود از سینه ها در سینه ها/از ره پنهان صلاح و کینه ها) اگه دائم فکر منفی میکنی. گوشیشو چک میکنی. کنترلش میکنی. ارتعاش وانرژی که بهش می فرستی ناخواسته و نا آگاهانه میگی برو خیانت کن و بهش نقش می دی. متاسفانه هر چقدر حساسیت بیشتر بدبینی هم بیشتر و در دام یک سیکل باطل گرفتار می شوی و نتیجه عکس می شود. رابطه بین حساسیت و بدبینی یک دور باطل است. واگر در این دام بیفتیم اوضاع بدتر خواهد شد. بهترین کار این هست که از بدبینی دست بکشیم و اعتماد کنیم و آرامش و به خودمان و همسرمان هدیه بدهیم.و این کار آسون نیست خیلی توجه و تمرکز و مراقبت می خاد.
ما بیشتر در تخیلاتمان رنج میبریم تا در واقعیت.. سنکا
ذات کثیف ادم خیانت کار هیچ وقت عوض نخواهد شد.....تمام
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!