2777
2789
عنوان

النگو ک قیچی بشه بخوای عوض کنی ضرر میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 22 پست
در هر صورت ضرر هستنه به اون وزن نمیشه گرفت چه سالمچه شکسته

تقریبا چقدر می‌ره ضرر

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

وقتی میفروشی قیمت قیچی کرده و نکرده فرق نمیکنهپول بزار رو النگو هاش یه خوب براص بخر

الان تو موقعیتش نیستیم پول بذاریم روش 

ب نظرت چقدر ضرر میشه؟

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وزن میکنن بعنوان طلای دست دوم ازت میخرن...حتی اگه النگوهای قیچی نشده و استفاده نشده هم بود بعنوان طل ...

باید بگردیم 

بچه ها ذوق نو رو دارن فقط

فکر کنم طلا چه سالم باشه چه شکسته یا قیچی شده موقع فروش فرقی نداره اون به قیمت طلای دست دوم میخواد ب ...

مرسی عزیزم 

خواهر فرقی نداره تک پوشم بعداز زایمانم تنگ بودبرام نیازش بفروشم بریدن بع همون قیمت بقیه ی طلاهام خری ...

مرسی عزیزم 

باید بگردیم بچه ها ذوق نو رو دارن فقط

بچه چی سرش میشه طلای کم اجرت و بدون اجرت چیه...خیلیا شون با نو هیچچچچ فرقی ندارن...مثلا طرف طلا داشته خواسته خونه بخره استفاده هم نکرده طلاشو فروخته.

بچه چی سرش میشه طلای کم اجرت و بدون اجرت چیه...خیلیا شون با نو هیچچچچ فرقی ندارن...مثلا طرف طلا داشت ...

برق زدنشو میگم 😄میگردم ی چیز باب میلش ان شالله پیدا بشه 

مرسی راهنماییم کردی 

وضعیت طوری نیس ک پول بذارم روش