2777
2789
عنوان

با کسی که دوستش دارم بیش از اندازه شوخی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 57 پست
ببین گلم هر جوری که هستی باش تو توجهت به اون اقا جلب شده و خوب بالطبع این روی احساسات و رفتار ادم تا ...

بنظرتون چطور دوباره جذبش کنم..؟

اونم کاملااا به چیزایی که میگین شبیه خیلیی با جذبه سرسنگین و محترمه..

ببخشید مزاحمتونم میشم ولی دوست دارم از حضورتون استفاده کنم🥺❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همکلاسیم ولی اون از من بزرگتره خیلی..پخته ترهدوستامم میگن که از من خوشش اومدهحضوری فعلا ن..ولی احتما ...

نه سخت نگیر  بپذیر هر اتفاقی که میوفته در بهترین زمان انجام میشه . این هم بهترین زمان بوده .   شاید تو رابطه است فعلا که پیشنهاد نمی‌ده . پسر ها کسی بخواد سریع پیشنهاد میدن اصلا دل دل نمیکنن شما هم زیاد بهش فکر نکن خودش بخواد میاد 

🕊
نه سخت نگیر بپذیر هر اتفاقی که میوفته در بهترین زمان انجام میشه . این هم بهترین زمان بوده . شاید ...

مرسی از نظرتون مریم جان❤ ن میدونم که تو رابطه نیست ولی حق با شماست من زیادی درگیر شدم چون خودمم ایشونو دوست دارم

مرسی از نظرتون مریم جان❤ ن میدونم که تو رابطه نیست ولی حق با شماست من زیادی درگیر شدم چون خودمم ایشو ...

خواهش میکنم ❤️ 

ان شالله خوشبخت بشی و دغدغه ات برای یار خوب و همیشگی باشه .    من حدس ام گفتم چون بعضی از آقایون نشون نمیدن مثل اون شوخی که اومده بود می‌گفت عکس ات با عشق ات گذاشتی میگه نه بابا این داستان 😁   الان دیگه حتی متاهل ام بعضی ها هستن و اصلا مشخص نیست . خدا برات بهترین بزاره سر راه ات . و با انتخاب درست همیشه سر بلند باشی

🕊
خواهش میکنم ❤️ ان شالله خوشبخت بشی و دغدغه ات برای یار خوب و همیشگی باشه . من حدس ام گفتم چون بع ...

حق با شماست🥺😂😂

مرسیی عزیزم ازت ایشالا همیشه زندگیت پر از خیر و برکت باشه مریم جانم❤

عزیزم معلومه خیلیی پخته هستیمیشه بگی الان چیکار کنم که این گند پاک بشه..کلا سکوت کنم تو گروه و پی وی ...

شما لطف داری عزیزم.اول اعتمادبنفستو ببر بالااااااااارزش خودت رو بدون و فقط برای اینکه اون از تو خوشش بیاد دست به هر کاری نزن و هر شوخی ای نکن فایده نداره پسر اگه بخوادت خودش میاد دنبالت و بهت احترام میذاره.پسرا از ما دخترا خیلی تیزترن فقط خودت باش  و معمولی نه توجه بیش از حد و نه کم محلی کاملا عادی و طبق روال قبل باش.با پسرای دیگه خیلی گرم نگیر ولی اجتماعی باش که بفهمه خیلی کشته مردش نیستی دور برداره و زووووود باهاش صمیمی نشو قشنگ بشناسش زوووود وابسته نشی و اگه ادم خوبی بود به قول معروف اروم خودتو ورق بزن دیرتر تموم شی .و درنهایت طبق تجربه من اصلا در قید و بند این چیزا نباش چون اگه وابسته هر چیزی در این دنیا باشی زمانی که از دستش بعدی یا هر مشکل دیگه ای پیش بیاد بعدش خیلی بهت سخت میگذره و به این زودیا فراموش نمیکنی

بنظرتون چطور دوباره جذبش کنم..؟اونم کاملااا به چیزایی که میگین شبیه خیلیی با جذبه سرسنگین و محترمه.. ...

تو هم مثل خواهر خودمی عزیزم ولی خواهش میکنم اشتباه منو نکن ازش یه بت نساز که بعد ببینی درونش با ویترینش فرق میکرده اون موقع هست که اون قدر غرق رویاپردازی شدی که اول نمیخوای حقیقت رو باور کنی بعد از اون ویران میشی.اول هر ادمی رو بشناس بعد دل ببند و از هیچ چیزی که چارچوبت بوده چشم پوشی نکن

شما لطف داری عزیزم.اول اعتمادبنفستو ببر بالااااااااارزش خودت رو بدون و فقط برای اینکه اون از تو خوشش ...

وایی عزیزم خداروشکر که اومدی تاپیکم پر از تجربه ای و چقدر پخته اییید

متسفانه همینه زود صمیمی شدم و الان احساس میکنم راه جبرانی نیست

حق با شماست

دوست داشتم اشتباهمو درست کنم ولی الان فکر میکنه به قول شما کشت مردشم و تمومم تو ذهنش میدونم💔

تو هم مثل خواهر خودمی عزیزم ولی خواهش میکنم اشتباه منو نکن ازش یه بت نساز که بعد ببینی درونش با ویتر ...

مرسییی عزیزممم یک دنیا ممنونم ازت هر کلمه از حرفاتوو چندین بار خوندم

ایشالا زندگیت پر برکت باشه همیشه🥺❤

وایی عزیزم خداروشکر که اومدی تاپیکم پر از تجربه ای و چقدر پخته ایییدمتسفانه همینه زود صمیمی شدم و ال ...

عزیزدلمی.گلم منم هم تا مدت ها دنبال این بودم تا ذهنیتشو نسبت به خودم عوض کنم ولی متوجه شدم مشکل از ذهن مریض اون ادم و اعتماد بنفس خودم بود.اصلاااا اهمیتی نداره اون راجع به تو چه فکری میکنه از خودت بودن پشیمون نشو از این به بعد معمولی باش اگه لیاقتتو داشته باشه نصیبت میشه و اینکه چه با ایشون چه با مردای دیگه اگه بیشتر اشنا شدی هرگززززززز صد خودتو نذار خیلی فداکاری نکن فوقش یه مقدار کم چون مطمئن باش ادما اونقدر این روزا بد شدن که بعدش بابت از خودگذشتگی و محبت بی دریغت خودتو سرزنش میکنی.زندگی خودتو مستقلا داشته باش و از بودن کنار اونا هم لذت ببر به قول معروف همیشه بگو بودنت خوش نبودنت خوش تر