2777
2789

سلاممم خانماا خیلیی اعصابم ریخته به همم

کراشم یجوریه که اونم روم کراشه

البته تا امشبببب

یه گروه داریم ما

داشتیم چت میکردیم

من خیلیی ادم سنگینی هستم اصلا کم پیش میاد شوخی کنم و سر به سر کسی بذارم و از این قبیل ادم شوخی نیستم

امشب نمیدونمممم من چم شد که زدم تووو فاااز شوخی اونم کاملا محترمانه جواب میداد

ولی تهش اخرین پی اممو لایک کرد

حس کردم ناراحت شد و زیاده روی کردم یخورده

حس بدیه چیکار کنم

نیمخوام راجب این موضوع پی ام بدم بهش

فک کنم سکوت کنم تا اخر عمرم کافی باشه😭😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سکوت تا اخرش😂 حس میکردم که سرسنگین دوست داره که جذبم شده که خودم فراریش دادم برفت

یک بار من از یه پسر تو فامیلمون که خواستگارم بود پرسیدم چی تو من جذبت کرد 

گفت اینکه میدیدم دختر آروم و سر سنگینی، تن صدات آروم و یواش و نازه و تو لاک خودتی و از این چیزا 😂🥴🤷

یک بار من از یه پسر تو فامیلمون که خواستگارم بود پرسیدم چی تو من جذبت کرد گفت اینکه میدیدم دختر آروم ...

کلا پسرا عاشق این چیزان خواهر که میبینی تورو خدا تو کل سالای زندگیت کسی نتونه بهت بگه تو بعد تو نیم دیقه گند بزنی با شوخیات😂😭یکی نبود بگه دختر چت بود اخه

یک بار من از یه پسر تو فامیلمون که خواستگارم بود پرسیدم چی تو من جذبت کرد گفت اینکه میدیدم دختر آروم ...

آها اینو گفتم بهت بگم که کلا پسرا بخوان رو یه دختری یه جور دیگه ای حساب باز کنن تایپشون این چیزاس

نه اینکه از دخترای پر جنب و جوش خوششون نیادا، اون بستگی به سلیقه و روحیات و چیزای دیگه آدم داره

ولی این تایپ مثل اینکه یکمی جا افتاده تره برای جذب کردن 

کلا پسرا عاشق این چیزان خواهر که میبینی تورو خدا تو کل سالای زندگیت کسی نتونه بهت بگه تو بعد تو نیم ...

منم وقتی باهاش رل زدم گند زدم به همه تصوراتش چون با یکی صمیمی شم کلا تنظیماتم بهم میخوره 😂🥴