2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط شایع
مردی تو صبر داشته باش - شایع
این سری - شایع
رفتم رفتم تنها - هیدن
چاک راک - پیشرو و هیدن
از اول - شایع
من ادامه میدم - یاس

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

اگه خارجی هم گوش میدی اینم قشنگه

Really didn't drink much از koala و b2$

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

ریمیکس باید پیدا کنی

توی گوگل بزن ریمیکس دلم با تو بودن میخواد( زمانش ۱۰:۰۱)

ریمیکس گل رز ۱ و ۲ هم خیلی قشنگن

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

همه جوره گوش میدم

چینیه ولی واقعا باحاله🫶🥸😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

فک کنم عاشق بی‌تی‌اسی آهنگای کره ای چینی اینارم زیادی گوش میدی

اره اهنگ های این سبکی زیاد تو پلی لیستم دارم