بعد عید باید برم ارائه بدم جلو همه ی اون همکلاسی های مزخرفی ک دارم عین دلقکن مخصوصا جنس مذکراش،دوتا همکلاسی پسر دارم ک همش مسخرم میکنن بهم میخندن یواشکی اعصابم خورد میشه زود،همش بهم توجه میکنن همشون حتی سر حضور غیاب ک میگم بله عیبم میکنن دستم میندازن، اعتماد بنفس ندارم همینجور بعد چجور قراره ۳سال مرتب جلو اینا کنفرانس بدم حالم خیلی بده تعطیلاتم بهم خوشم نمیگذره نمیدونم چجوری خودمو قوی کنم برا بعد عید برم کنفرانس بدم .اعتماد بفنسم پایینه بااین دلقکای تازه ب دوران رسیده هم نمیدونم چجور رفتار کنم آدمای بی حاشیه و بالغی نیستن از دستشون دیوونه شدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
در شرایطی ک پیش میبنی کنم تمرین کنم میشه این رو توضیح بدین بیشتر ک متوجه شم
شما پیشبینی میکنی که با رفتار همکلاسی ها و تمسخر تمرکزت به هم میخوره پس این شرایط رو شبیهسازی کن مثلا پدر و مادرت حرف بزنن و بخندن و همزمان تلویزیون روشن باشه و ارائه بده مشکل تمرکز و اعتماد به نفست حل میشه