2777
2789

هر  زن و شوهری که بچه دار نمیشن اگر مشکل از آقائه باشه صداشو در نمیارن و زندگی میکنن ولی اگر مشکل از خانم باشه قطعی طلاقش میدن 

این نرای مزخرف چی تو خودشون دیدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه اگر چند تا دختر بیاره هم به زنه میگن دختر زا:/

درحالی که جنسیتو مرد تعیین میکنه

همین بابای من تو خرج خودمون مونده بود مادربزرگم میگفت برو یه زن دیگه بگیر زنت دخترزاست 

جدایی از ادم کوته فکر لطفه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

درحالی که جنسیتو مرد تعیین میکنههمین بابای من تو خرج خودمون مونده بود مادربزرگم میگفت برو یه زن دیگه ...

اهان قربون دهنت از ماست ک بر ماست

تربیت همجنسای خودمون

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️