2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بنظر من کمم نیست هیچ وقت این حجم از شوق دخترا رو برا ازدواج نفهمیدم یا نمی‌دونم شاید من یه جای ...

چرا کمه

اطراف ما اصلا ازدواج نیست دیگه

اوناییم که سنشون یکم میره بالا میترسن ازین که نتونن دیگه ازدواج کنن

چرا کمهاطراف ما اصلا ازدواج نیست دیگهاوناییم که سنشون یکم میره بالا میترسن ازین که نتونن دیگه ازدواج ...

اتفاقا سمت ما برای دختر ۲۹ـ۳۰ سال خواستگاراش از همیشه بیشتره خواهر خودم از سن ۱۸-۲۶ سالگی خواستگاراش انگشت شمار هم نبودن واقعا کم بود

اما از ۲۶ سالگی به اونور تا الان که ۳۰ سالشه خصوصا امسال خیلی زیاد بوده طوری که حتی شده فاصله یک روز دو تا خواستگار رسمی با گل و شیرینی برای بحث جدی بیاد 

یکیشون هم که ۴ ساله داره میاد اما قبولشون نکردیم 

اتفاقا سمت ما برای دختر ۲۹ـ۳۰ سال خواستگاراش از همیشه بیشتره خواهر خودم از سن ۱۸-۲۶ سالگی خواستگاراش ...

شما استثنا هستید

اکثرا حتی تو همین سایت میگن بعد ۲۴/۲۵ دیگه خاستگار اونجوری نداشتن

من خودم قبل ۲۰ یه عالمهههه خاستگار داشتم که الان حتی یدونه هم ندارم

شما استثنا هستیداکثرا حتی تو همین سایت میگن بعد ۲۴/۲۵ دیگه خاستگار اونجوری نداشتنمن خودم قبل ۲۰ یه ع ...

آخه اگه فقط خودمون بودیم میگفتم آره

عروسی هایی که میرم و دعوت میشم همه خانم های ۳۰ ساله ای هستن که بهترین ازدواج ها نسیبشون شده 

داماد خارجی بوده عروسی فوق لوکس بوده و خیلی هم خوشبخت بودن و شدن 

سمت ما اتفاقا زیر ۲۳ سال شاید ممکنه اصلا خواستگار هم نداشته باشی اما بعدش یهویی زیاد میشه 

آخه اگه فقط خودمون بودیم میگفتم آرهعروسی هایی که میرم و دعوت میشم همه خانم های ۳۰ ساله ای هستن که به ...

چه جالب

خوشبحالتون که اینجور آدما دورتونن

شاید باورت نشه ولی من تنها بازمانده کل فامیل چه از سمت پدری چه از سمت مادری هستم😂