دخترا من قبلاً خواستگاری داشتم که خیلی دوستم داشت من بهش جواب نه دادم خیلی خیلی حالش بد شده بود داغون شده بود تا گذشت بعد چند سال دوباره پیداش شد بهم پیام داد گفت هنوزم دوست دارم خواهش میکنم این دفعه منو رد نکن گفتم با خانواده بیا گفت بخدا الان شرایطشو ندارم نمیتونم بگم چرا شرایطشو نداشت ولی واقعا نداشت شرایطش دیگه همینجور حرف میزدیم تا الان که خیلی خیلی باهم صمیمی هستیم حالا جریان اینه اومد به من اسکرین فرستاد از توی اینستاگرام که این پسرا رو انفالو ریمو کن من دوست ندارم و فلان گفتم باشه توهم همین کارو برا خودت کن گفت باش گفت هرکس بهت ریکوس داد به من بگو اگه پسر بود تا بهت بگم قبول کنی یا ن اینم گفتم باش گفتم پس خودتم بگو گفت باش خلاصه از بعد این شاید نزدیک چهار پنج بار هی من میدیدم فالو میکنه چندتا دختر بهش میگفتم میگفت بخدا نامزد فلان دوستم هست یا با فلان دوستم میخواد ازدواج کنه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.