2777
2789
عنوان

نقاشی دکوراتیو یا عکاسی

103 بازدید | 23 پست

بین این دوتا کدوم خوبه برای کار کردن؟  

بعد اینکه عکاسی تبلیغاتی از غذا و محصول یا  پرتره ؟؟ 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

نقاشی 

عکاسی باید خیلی حرفه ای بشی تا بهترین باشی

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک‌میکنید نقاشی حرفه ای شدن نمیخواد؟

هر دو سختن من حرفی ندارم گلم به عنوان کسی که خانواده شوهرش عکاسن باید حرفه ای باشه توی این دوره بیان سمتت اگه از دوران عهد بوقی فیلم بگیری نمیان

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

نقاشی عکاسی باید خیلی حرفه ای بشی تا بهترین باشی

دوتاشم بلدم ولی میخوام رو یکی تمرکز کنم برای کار و فوق حرفه ای شدن 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
فک‌میکنید نقاشی حرفه ای شدن نمیخواد؟

چرا واقعا هرکاری سختی هاشو داره من به نقاشی علاقه و استعداد دارم 

دوتاشم بلدم ولی میخوام رو یکی تمرکز کنم برای کار و فوق حرفه ای شدن

من باشم هردوتا رو پیش میبرم اخه تو این دوران و این وضع نمیشه به یکی اکتفا کرد از نظر مالی

به عنوان کسی ک نقاشی دکوراتیو حرفه ای بلده میگم از نقاشی دکوراتیو پول در نمیاد

جدی میگی؟ کدوم شاخه به نظرت بهتره ؟ یه مدت رو سفال می کشیدم من خواستم دکوراتیو رو تابلو بکشم .

پس این همه میگن کلی سود داره و خوبه ... کشکه؟

هر دو سختن من حرفی ندارم گلم به عنوان کسی که خانواده شوهرش عکاسن باید حرفه ای باشه توی این دوره بیان ...

مسلما همینطوره باید آپدیت باشی تو هر حرفه ای که شناخته بشی 

من باشم هردوتا رو پیش میبرم اخه تو این دوران و این وضع نمیشه به یکی اکتفا کرد از نظر مالی

اخه چطور؟ مگه نمیگن روی یک چیز تمرکز کنید تا موفق شید؟ وقت نمی کنم دوتاشو باهم 

بچه هم دارم

اخه چطور؟ مگه نمیگن روی یک چیز تمرکز کنید تا موفق شید؟ وقت نمی کنم دوتاشو باهم بچه هم دارم

بنظرم عکاسی بهتره انگار اپدیت باش خیلی تا بهترین باشی

بنظرم عکاسی بهتره انگار اپدیت باش خیلی تا بهترین باشی

علاقم به نقاشی رو چیکار کنم ؟ اگه راه حلی بذاری 🥺با توجه به تجربه ت 

جدی میگی؟ کدوم شاخه به نظرت بهتره ؟ یه مدت رو سفال می کشیدم من خواستم دکوراتیو رو تابلو بکشم . پس ای ...

ببین اگر بفروشی خیلی سود داره 

ولی کو خریدار؟ 

من با تکسچر و ورق طلا و اکرلیک کار میکنم 

تکنیک ماه و دریا بلدم تکنیک ماه در امد داره دریا نه

بستگی داره ک کجا باشی و خریدار باشه یا نه

ایشالا ک خیره

علاقم به نقاشی رو چیکار کنم ؟ اگه راه حلی بذاری 🥺با توجه به تجربه ت

من تجربه ای که ندارم عزیزم ولی انجام بده نمونه کار بزار توی پیجت خوب میشه شاید چند نفر باشن که بخواد بخرن