2777
2789
اونجاشو هیشکی ندیده

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به گفته اطرافیان من همه چی تمام بودم البته گند زدم با انتخابم 😅😅 ویژگیهام اینا بود

تحصیلات بالا 

شغل و‌جایگاه اجتماعی عالی ( وکیل) 

ماشین و‌دفتر کار از درامد‌خودم‌

پدرم تیمسار ارتش 

مادرم دبیر 

خواهرمهندس 

چهره خوب و‌بی بی فیس 

محل زندگی جای خوب 

خانواده خوشنام و‌‌‌‌معتمد محل

نجابت هم داشتم با همسرم‌دوسال دوست بودم‌

اما چارچوب رعایت کردم 

مستقل و‌‌خودساخته‌بودم

اخلاقم هم ب خوب و‌مهربونی معروفه البته الان از دست مادذشوهرم دیوانه شدم😅😅

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

بنظر شخصی خودم اینک تحصیلات حداقل لیسانس داشته باشه خانواده بی حاشیه ای داشته باشه مستقل باشه اهل مطالعه و ورزش باشه تناسب اندام داشته باشه چهره نسبتا خوب یا معمول داشته باشه خیلی اهل عملهای زیبایی شدید و آرایشهای غلیظ نباشه ..خوشتیپ باشه سالم باشه و اینک خیلی گذشته شلوغی نداشته باشه بهتره یعنی منظورم کسی که یکی دونفر تو زندگیش بودن اوکیه ولی اگه ده ها نفر بودن این از مشکلات شخصیتیه.. خلاصه اینک ترجیح شخصی من فردیه که بی حاشیه تر باشه