2777
2789
عنوان

نمی دونم چیکار کنم

42 بازدید | 1 پست

کاربری جدید زدم چون هم اتاقی خوابگاهم کاربریم پیدا کرده...لطفا کمکم کنید خواهش می کنم بخونید

دانشجو سال ۵ پزشکی هستم از بعد کنکور تجربی که دادم شخصی بهم علاقه مند بود و تا الان هم که نزدیک ۶ سال هست می شناسمش بهم علاقه مند هست و متعهد تعهدش کاملا بهم ثابت شده هست و واقعا خیلی دوسم داره.مشکل اینجاست که دکتری تغذیه هست و من دوست داشتم همسرم پزشک باشه از نظر خانوادگی و فرهنگی هم کاملا بهم می خوریم اخلاق و شخصیتش هم واقعا دوست دارم هیچ مشکلی نمی بینم.

توو این ۶ سال یکبار دستم رو بدون اجازه نگرفته که من احساس امنیت کنم که خواستنش پاک هست.

(جز دست دادن جلو تر نرفتیم چون من نمی خواستم)

پیشنهاد های پزشک داشتم ولی همشون یه مشکل بدی داشتن یا اخلاقشون واقعا باهاش مشکل داشتم یا خانواده هامون از نظر فرهنگی تفادت زیادی داشتیم یا توو آشنایی از من درخواست ارتباط فیزیکی بیشتر از مرز هایی که خودم داشتن می کردن

حتی به مدت یک ماه وارد رابطه آشنایی هم شدم که اون پسری که دوسم داره هم می دونست وقتی کات کردم اومد بهم گفت تقصیر من بود که درست یادت ندادم جامعه چطوریه

حالا بعد ۶ سال از من تعهد واقعی و درست می خواد تکلیفش رو مشخص کنم واقعا عاشقمه همه جوره آرامش بهم میده

با ۱۰ میلیارد کمک مامانش کلینیک لاغری و تغذیه زده یک ماهی هست و گویا توو همین اول کار ۴۰ تومنی داشته...

چیکار کنم به نظرتون؟

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

😂چی میزنین خدایی مرزهای معیار ازدواجتون انقد شخمی میشه

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

😂چی میزنین خدایی مرزهای معیار ازدواجتون انقد شخمی میشه

منظورت رو میشه مستقیم بگی راستش متوجه نشدم.‌‌...

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.