2777
2789
عنوان

نمی دونم چیکار کنم

61 بازدید | 4 پست

کاربری جدید زدم چون هم اتاقی خوابگاهم کاربریم پیدا کرده...لطفا کمکم کنید خواهش می کنم بخونید

دانشجو سال ۵ پزشکی هستم از بعد کنکور تجربی که دادم شخصی بهم علاقه مند بود و تا الان هم که نزدیک ۶ سال هست می شناسمش بهم علاقه مند هست و متعهد تعهدش کاملا بهم ثابت شده هست و واقعا خیلی دوسم داره.مشکل اینجاست که دکتری تغذیه هست و من دوست داشتم همسرم پزشک باشه از نظر خانوادگی و فرهنگی هم کاملا بهم می خوریم اخلاق و شخصیتش هم واقعا دوست دارم هیچ مشکلی نمی بینم.

توو این ۶ سال یکبار دستم رو بدون اجازه نگرفته که من احساس امنیت کنم که خواستنش پاک هست.

(جز دست دادن جلو تر نرفتیم چون من نمی خواستم)

پیشنهاد های پزشک داشتم ولی همشون یه مشکل بدی داشتن یا اخلاقشون واقعا باهاش مشکل داشتم یا خانواده هامون از نظر فرهنگی تفادت زیادی داشتیم یا توو آشنایی از من درخواست ارتباط فیزیکی بیشتر از مرز هایی که خودم داشتن می کردن

حتی به مدت یک ماه وارد رابطه آشنایی هم شدم که اون پسری که دوسم داره هم می دونست وقتی کات کردم اومد بهم گفت تقصیر من بود که درست یادت ندادم جامعه چطوریه

حالا بعد ۶ سال از من تعهد واقعی و درست می خواد تکلیفش رو مشخص کنم واقعا عاشقمه همه جوره آرامش بهم میده

با ۱۰ میلیارد کمک مامانش کلینیک لاغری و تغذیه زده یک ماهی هست و گویا توو همین اول کار ۴۰ تومنی داشته...

چیکار کنم به نظرتون؟

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

بهش بگو بیاد خواستگاری ،خجالت نکش .پسرا از آدم هایی که هدف دارن بیشتر خوششون میاد .

تو هدفت ازدواج باشه و بهش بگو بیاد خواستگاری 

خواهر اینو از من ۳۰ساله بشنو یهو چشم میزاری همسن من شدی اون وقت همین یه تغذیه هم نمیاد 

متاسفانه بیشتر مرد ها چه تحصیل کرده و چه تحصیل نکرده دنبال دختر ۱۴سال تا نهایت ۱۸و۲۰هستن برای ازدواج .

بهش بگو بیاد خواستگاری ،خجالت نکش .پسرا از آدم هایی که هدف دارن بیشتر خوششون میاد .تو هدفت ازدواج با ...

نه والا پسرای اطراف من همشون همسرشون رنج ۲۴ تا ۲۸ و ۳۰ هستن

خیلییییی کم دیدم توو این دوره زمونه دختر ۲۰ ساله عروس بشه

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا پسرای اطراف من همشون همسرشون رنج ۲۴ تا ۲۸ و ۳۰ هستنخیلییییی کم دیدم توو این دوره زمونه دختر ...

عمر به یه چشم به هم زدن می‌ره همون‌جوری که از کودکی تا الان یهو شدی ۲۳،یهو میشی ۳۰و۳۵

متاسفانه زمان به سرعت برق آسا می‌ره 

عمر به یه چشم به هم زدن می‌ره همون‌جوری که از کودکی تا الان یهو شدی ۲۳،یهو میشی ۳۰و۳۵متاسفانه زمان ب ...

خوستگاری میاد...

مشکل اینجاست میگه ۶ سال من رو شناختی بسه می خواد بیاد نامزدی و عقد خانواده ها قبول کردن مشکل منم فقط 😁