کاربری جدید زدم چون هم اتاقی خوابگاهم کاربریم پیدا کرده...لطفا کمکم کنید خواهش می کنم بخونید
دانشجو سال ۵ پزشکی هستم از بعد کنکور تجربی که دادم شخصی بهم علاقه مند بود و تا الان هم که نزدیک ۶ سال هست می شناسمش بهم علاقه مند هست و متعهد تعهدش کاملا بهم ثابت شده هست و واقعا خیلی دوسم داره.مشکل اینجاست که دکتری تغذیه هست و من دوست داشتم همسرم پزشک باشه از نظر خانوادگی و فرهنگی هم کاملا بهم می خوریم اخلاق و شخصیتش هم واقعا دوست دارم هیچ مشکلی نمی بینم.
توو این ۶ سال یکبار دستم رو بدون اجازه نگرفته که من احساس امنیت کنم که خواستنش پاک هست.
(جز دست دادن جلو تر نرفتیم چون من نمی خواستم)
پیشنهاد های پزشک داشتم ولی همشون یه مشکل بدی داشتن یا اخلاقشون واقعا باهاش مشکل داشتم یا خانواده هامون از نظر فرهنگی تفادت زیادی داشتیم یا توو آشنایی از من درخواست ارتباط فیزیکی بیشتر از مرز هایی که خودم داشتن می کردن
حتی به مدت یک ماه وارد رابطه آشنایی هم شدم که اون پسری که دوسم داره هم می دونست وقتی کات کردم اومد بهم گفت تقصیر من بود که درست یادت ندادم جامعه چطوریه
حالا بعد ۶ سال از من تعهد واقعی و درست می خواد تکلیفش رو مشخص کنم واقعا عاشقمه همه جوره آرامش بهم میده
با ۱۰ میلیارد کمک مامانش کلینیک لاغری و تغذیه زده یک ماهی هست و گویا توو همین اول کار ۴۰ تومنی داشته...
چیکار کنم به نظرتون؟