2777
2789
عنوان

از دست همسایه بالایی روانی شدم

301 بازدید | 25 پست

بچش مدام در حال دویدن

وقتی هم بچه آروم

همش یه چیزی روی زمین میکشن، میکوبن

صداش واضح نیست ولی همش یه چیزی کشیده میشه، فکر کنید از بالاسرتون مدام صدای خش خش کشیده شدن بیاد😑

آزار دهنده هست

کلی تذکر دادیم اصلا گوش نمیدن

واقعا خسته و کلافم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا اصلا فرهنگ آپارتمان نشینی ندارن

تااازه خیلی ادعاشون میشه😑

من واقعا سپردمشون به خدا چون دیگه کاری از من ساخته نیست

میگیم بچشون بلاخره بزرگ میشه ولی خودشون چیییی؟ باید صبر کنم پیر و فرتوت شن؟😄🥲

همسایه ی بالایی منم سر و صدا داره.طبیعتا ما هم سر و صدا داریم چون بچه ی کوچیک داریم.هشت ساله آپارتما ...

ولی ما سر و صدا نداریم

بچه کوچیک هم نداریم، هرچند وقت یکبار هم از همسایه پایینی میپرسیم اگر موردی آزارش میده بگه

چرا باید صدای بقیه رو تحمل کنیم؟

عزیزم احتمالا برای اینکه بچه شون ندوعه ماشین میرونه تو خونه صدای کشیده شون چرخای ماشینشه.

وای خدا خب ببرنش بیرون🥲

چرا ما باید تاوان پس بدیم؟ 

من بچه دار شم حاضرم به خاطرش تا ۱۲ شب پارک باشیم ولی طوری نشه که همسایه پایینی لعنتم کنه😑😐

وای خدا خب ببرنش بیرون🥲چرا ما باید تاوان پس بدیم؟ من بچه دار شم حاضرم به خاطرش تا ۱۲ شب پارک باشیم ...

بله عزیزم این کار بهترین چیزیه که میتونید انجام بدید.فقط فکر میکنم کمی تایمش زیاد باشه مثلا روزی ۱۰،۱۲ ساعت که خب میگید ترجیح میدید به این کار تا اینکه همسایه اذیت بشه.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

ولی ما سر و صدا نداریمبچه کوچیک هم نداریم، هرچند وقت یکبار هم از همسایه پایینی میپرسیم اگر موردی آزا ...

من نمیگم سرو صدا خوبه.ما هم تلاش میکنیم رعایت کنیم.ایشالا که بچه دار شدی بیشتر به قضیه پی میبری مخصوصا وقتی تا چهار سالش نشده نمیشه کنترل کرد.هر شبم‌نمیتونی بیرون باشی.خب آپارتمان نشینی همین کاررو نداره که نمیشه داخل خونه با هواپیما رفت و آمد داشت.طبقه ی بالایی راه بره صداشم میاد چه برسه بچه داشته باشن.خونه های ویلایی رو برای شماها گذاشتن خب

من نمیگم سرو صدا خوبه.ما هم تلاش میکنیم رعایت کنیم.ایشالا که بچه دار شدی بیشتر به قضیه پی میبری مخصو ...

اتفاقا شما وفتی میخوای انقدر رها باشی و بیخیال همسایه زندگی کنی باید برید خونه ویلایی 

آپارتمان یک ساختمان متشکل از چندین واحد در کنار همدیگه هست، کسی نمیتونه با این قاعده کنار بیاد که وظیفه اش هیت آسه بره آسه بیاد بهتر به فکر یه منزل شخصی دربست باشه