بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسایه ی بالایی منم سر و صدا داره.طبیعتا ما هم سر و صدا داریم چون بچه ی کوچیک داریم.هشت ساله آپارتمان نشینم و از این بابت خوشحالم که هیچ کاری به همسایه نداریم.
وای خدا خب ببرنش بیرون🥲چرا ما باید تاوان پس بدیم؟ من بچه دار شم حاضرم به خاطرش تا ۱۲ شب پارک باشیم ...
بله عزیزم این کار بهترین چیزیه که میتونید انجام بدید.فقط فکر میکنم کمی تایمش زیاد باشه مثلا روزی ۱۰،۱۲ ساعت که خب میگید ترجیح میدید به این کار تا اینکه همسایه اذیت بشه.
ما از دست همسایه پایینی با یکی از اشناهامون که با جن ارتباط داره حرف زدم گفت خاک قبرستون بریز دم خونشون با یکم آب و نیتشو باید قبل انجام بدی و هزار تا کار. گفتم ولش
ولی ما سر و صدا نداریمبچه کوچیک هم نداریم، هرچند وقت یکبار هم از همسایه پایینی میپرسیم اگر موردی آزا ...
من نمیگم سرو صدا خوبه.ما هم تلاش میکنیم رعایت کنیم.ایشالا که بچه دار شدی بیشتر به قضیه پی میبری مخصوصا وقتی تا چهار سالش نشده نمیشه کنترل کرد.هر شبمنمیتونی بیرون باشی.خب آپارتمان نشینی همین کاررو نداره که نمیشه داخل خونه با هواپیما رفت و آمد داشت.طبقه ی بالایی راه بره صداشم میاد چه برسه بچه داشته باشن.خونه های ویلایی رو برای شماها گذاشتن خب
من نمیگم سرو صدا خوبه.ما هم تلاش میکنیم رعایت کنیم.ایشالا که بچه دار شدی بیشتر به قضیه پی میبری مخصو ...
اتفاقا شما وفتی میخوای انقدر رها باشی و بیخیال همسایه زندگی کنی باید برید خونه ویلایی
آپارتمان یک ساختمان متشکل از چندین واحد در کنار همدیگه هست، کسی نمیتونه با این قاعده کنار بیاد که وظیفه اش هیت آسه بره آسه بیاد بهتر به فکر یه منزل شخصی دربست باشه