2777
2789

برام سوال شد وگرنه من نهم نیستم

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

19

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالای ۱۵

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

۱۹

تو گوگل دیدم نوشته بالای ۱۴

بعد دختر عمه‌م تو فامیل تعریف میکرد میگفت‌معاون مون میگفت بالای ۱۹ بعد تو گوگل سرچ کردم خودم نوشته بالای ۱۴ بعد سر همین بحث پیش اومد

سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها

با نمره بالای علوم ۱۴ و ریاضی ۱۳  مجاز میشی 

ولی برای الویت الف حتما باید نمره ریاضی بالای ۱۸ و نمره علوم بالای ۱۹ باشه 

به معدل ربطی نداره 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

ربطی به معدل نداره 

اگه ریاضی و علوم رو در پایه هفتم و هشتم و نهم  ۱۵بگیری در میای 

اگه مثلا هشتم کم شدی ۱۱ شدی 

باید نهم حداقل ۱۹ بشی 

ولس ۳ پایه ۱۵باشی درمیای

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

ربطی به معدل نداره اگه ریاضی و علوم رو در پایه هفتم و هشتم و نهم ۱۵بگیری در میای اگه مثلا هشتم کم ش ...

ای وای کلا یادم رفته بود

ممنون

کلا درسات نمره‌ش بالای ۱۵ باشه همه رشته هارو قبولی دیگه؟

ای وای کلا یادم رفته بودممنونکلا درسات نمره‌ش بالای ۱۵ باشه همه رشته هارو قبولی دیگه؟

بله اگه همه درس هاش ۱۵ باشه تو کتبی هم البته تا پایان سال 

قبوله 

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

بله اگه همه درس هاش ۱۵ باشه تو کتبی هم البته تا پایان سال قبوله

اگه تک توک ۲ تا زیر ۱۵ داشته باشه قبوله؟

ای وای کلا یادم رفته بودممنونکلا درسات نمره‌ش بالای ۱۵ باشه همه رشته هارو قبولی دیگه؟

بله ولی ب میشی 

بعضی از شهرا با ب ثبت نام نمیکنن چون الویت با الف هس 

برا همین معدل ۱۹ به بالا میخواد 

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

چه درس هایی زیر ۱۵؟

والا میگفت ریاضی زبانش بده یه مقدار 

بله ولی ب میشی بعضی از شهرا با ب ثبت نام نمیکنن چون الویت با الف هس برا همین معدل ۱۹ به بالا میخواد

مرسی