2777
2789
عنوان

استووووری😁

124 بازدید | 10 پست

بچه ها من از همکارم خوشم میاد احساس میکنم اونم خوشش میاد اینستا همو داریم بعد من هرچند روز یکبار عکس از منظره می‌زارم( از خودم خیلی کم) بنظرتون حرکت چیپی هست؟

البته همه استوریامم لایک می‌کنه 

نه هیچی چیپ نیست، هر کاری دوست داری بکن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در این حد😂

آره😂

تازه عکاسیت هم اگر خوبه که اصلا چیپ نیست

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

ببین همهههه استوریامو لایک می‌کنه ولی ریپلای نمیزنهبنظرت این حرکت یک پسر طبیعیه؟

بنظرم اگه قصد آشنایی داشت کم کم سر صحبت رو باز میکرد لایک کرده گفته همکاریم 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

ببین همهههه استوریامو لایک می‌کنه ولی ریپلای نمیزنهبنظرت این حرکت یک پسر طبیعیه؟

راستش خیلیا رو دیدم که همه استوریا رو لایک می‌کنن، لزوما نه ولی ممکنه به معنای نخ دادن باشه

راستش خیلیا رو دیدم که همه استوریا رو لایک می‌کنن، لزوما نه ولی ممکنه به معنای نخ دادن باشه

آدم هولی نیست ولی از رفتاراش احساس کردم اونم علاقه مند شده