2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می‌خوام بدونم بقیه از چه شهری به چه شهری دیگه رفتن جابه جا شدن مثلا خودم از کرج ـتهران. به بابلسر م ...

اهوم. موفق باشین. اتفاقا منم دلم میخواد به یه شهر دیگه مهاجرت کنیم. وای نمیدونم شرایطش سخت میشه /یا نه

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
اهوم. موفق باشین. اتفاقا منم دلم میخواد به یه شهر دیگه مهاجرت کنیم. وای نمیدونم شرایطش سخت میشه /یا ...

ممنونم همچنین شما 

تنهایی یا با همسرتون !؟ 

کدوم شهر دوست دارید برید !؟ من اول خیلی سخت ام بود 

اما هر چند اصالت ام مازندرانی هستش 

اما چون از خانواده امم دور میشدم یطور باز برام اینجا غریب 

کلا هر کسی که فرکانس اش تغییر کنه خدا هدایت می‌کنه در شهر دیگه ای  حتی میگن هجرت کنید تا روح تون بزرگ بشه 

🕊
ممنونم همچنین شما تنهایی یا با همسرتون !؟ کدوم شهر دوست دارید برید !؟ من اول خیلی سخت ام بود اما هر ...

چقدر جمله ی  آخرت حس خوبی، داشت. نشنیده بودم. مجرد اگه بودم بی‌شک به شیراز مهاجرت میکردم.عاشق شیرازم شمال و کرج هم خیلی دوست دارم. وای الان با یه بچه و متاهلی نمیشه. شما متاهلید؟

چقدر جمله ی آخرت حس خوبی، داشت. نشنیده بودم. مجرد اگه بودم بی‌شک به شیراز مهاجرت میکردم.عاشق شیرازم ...

دقیقا چون  اینو حضرت محمد تاکید بر هجرت داشته . و اساتید معنوی خیلی راجب هجرت صحبت میکنن . و جدیدا هر کسی که روح اش تغییر کنه . خود برتر اونو هدایت می‌کنه به شهری که باید بره ‌ تاکید بر نترس بودن دارن ‌ .  من دو سال عزیزم در حال جدایی ام تسلیم خواسته خدا شدم تصمیم گرفتم بیام شمال 

🕊
دقیقا چون اینو حضرت محمد تاکید بر هجرت داشته . و اساتید معنوی خیلی راجب هجرت صحبت میکنن . و جدیدا ه ...

چقدر حرفاتونو دوست دارم. میتونم درخواست دوستی بدم خدمتتان .سوالاتمو اونجا بپرسم

[QUOTE=374386926]چقدر حرفاتونو دوست دارم. میتونم درخواست دوستی بدم خدمتتان .سوالاتمو اونجا بپرسم[/QUOTE

ممنونم عزیزم لطف دارید 

سلامت باشید همیشه در مسیر نور باشید 

بله عزیزم حتما 

🕊