2777
2789
عنوان

قرص اچ دی در پریودی

120 بازدید | 6 پست

خانم ها بیاید فقط، من چهارم اسفند پریود شدم هر بار داره طولانی میشه امروز که 16اسفنده شروع کردم قرص اچ دی سفید و میخورم 

هر کی اطلاع داره بگه چند روز باید این قرص و بخورم؟یک هفته کافیه؟خیلی پریودام داره طولانی میشهههههه خسته شدم 

باید روز پنجم پریود شروع میکردی خوردنش رو ، تا ۲۱ روز..

الان که روز هشتم پریودت هست شروع کردی تا ۱۸ روز بعد بخور بعد قطع کن.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

باید روز پنجم پریود شروع میکردی خوردنش رو ، تا ۲۱ روز..الان که روز هشتم پریودت هست شروع کردی تا ۱۸ ر ...

عزیزم منظورت از روز هشتم چیه 

الان دوازده روز شده که پریودم از همین امروز هم قرص و خوردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منظورت از روز هشتم چیه الان دوازده روز شده که پریودم از همین امروز هم قرص و خوردم

همون دوازده منظورم بود گلم

اشتباه حساب کردم

وقتی از روز دوازده میخوای بخوری قرص رو ، ۱۵ تاش رو بیشتر نخور

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان اگه یک هفته بخورم چی میشه؟ شما میدونی؟

دوباره ده روز بعد پریود میشی

هر وقت قطع کنی دو سه روز بعدش پریود میشی