2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه ماه پیش استارت زدم فقط چهار تا کابینت رو مرتب کردم...سر کار میرم بچه کوچیک دارم روزه میگیرم...کلا همه چی پیچیده..

ولی عجله ندارم کم کم انجام میدم خدا بزرگه

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
من یه ماه پیش استارت زدم فقط چهار تا کابینت رو مرتب کردم...سر کار میرم بچه کوچیک دارم روزه میگیرم... ...

امیدوارم زود تموم کنین واقعا سخته براتون هم سر کار برین هم بچه کوچیک نگه دارین هم خونه تکونی🥲

ن بابا منم تازه شروع کردم امروز کابینت ها رو تمیز کردم ظرفارو شستم .کمرم داشت میشکست 😑

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

خوبه راحت شدین 😀

خرید عیدمم فقط کیف و کفش مونده

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
اونم یه روزه میخرین چیزی نیس

شاغلم آخه وسط هفته نمیتونم برم خرید 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
انلاین راحت میشه خریدا البته خودم خرید آنلاین دوست ندارم

من تا تنم نبینم نمیتونم بخرم 

کفش آنلاین خریدنش خیلی سخته 

خسته میشم آخه دیروز یکم خواهرم کمک کرد دیگه بقیه کارا با خودمه باید آشپزخونه تمیز بشه فرش بشه پذیرای ...

عزیزم اکثر خانوما دست تنها کاراشونو میکنن 

خسته نباشی🥰

منم دست تنهام با یه بچه 

میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازآرِزو‌هایَم 🌱