2777
2789
عنوان

موندم چه گوشی بخرم🥺

2094 بازدید | 31 پست

دیشب تاپیک زدم و رفتم. به نتیجه نرسیدم دوباره بگید

«از طرفی نمی تونم از آیفون خارج شم(مدل پایین دارم)

از طرفی هم اندروید خیلی از مشکلات آیفون رو نداره

مشکل اصلیمم اینه که پول ندارم بتونم گوشی خوب بخرم گوشی ها خیلی گرون شدن

کیفیت دوربین برام خیلی مهمه(برای کارم لازم دارم)

یه گوشی معرفی کنید کیفیت دوربینش با آیفون۱۲ برابری کنه اما قیمتش مناسب باشه

هزینه ای که می تونم بکنم حداکثر ۱۵تومن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی میخری سریعتر بخر امروز خبر می‌خوندم اونور سال گوشی می‌ره بالا ..گرچه با اومدن این خبر یخورده قیمت ها رفت بالا 

ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

اگه دوربین خوب می‌خوای حداقل یه پنج تومنی باید بذاری رو پولت، A54 بگیر

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

هم گوشی میخوایی که در حد ۱۵تومن باشه هم میخوایی با آیفون یکی باشه خب غیر ممکنه ولی نوت ۱۳ گوشیه خوبی ...

نوت ۱۳سامسونگه؟

خب میخوام کیفیت دوربینش تو رده آیفون باشه

آیفون عکس هاش طبیعیه

که تو هیچ گوشی جز رده s سامسونگ ندیدم

نوت ۱۳سامسونگه؟خب میخوام کیفیت دوربینش تو رده آیفون باشهآیفون عکس هاش طبیعیهکه تو هیچ گوشی جز رده s ...

نه شیامی 

ببین سامسونگ عمرا بتونی تو اون رده قیمت دوربین خوب پیدا کنی 

ولی نوت ۱۳خوبه دوربینش