2777
2789
عنوان

کمک🥲

70 بازدید | 8 پست

با یه پسری اشنا شدم خیلی خوب بود اشنایتمون سنتی بود و هفته بد از اشنایی وابسته شدم عاشقش شدم🥲 پسره خیلی خوب بود جوری باهام رفتار میکرد که انکار از اسمون افتادم لاشی نبود هوس باز نبود دنبال رابطه جنسی نبود همین رفتاراش باعث شد عاشقش بشم دوسش داشتم دوسم داشت میدونم چشاش حرفاش رفتاراش حتی حالت مستیش مشخص بود 🥲خیلی بود بود مغرور بود ولی بازم الویت بودم اصلا بهترین ادمی بود که میشناختم سماه پیش یدفعه سرد شد و چند روز بد تو محل کارم گوشیمو باز کردن نوتیف امد که برو پی زندگیت🥲 دنیام خراب شد از محل کارم تا خونه رفیقم دویدم و گریه کردم و بدش کلی تلاش کردم خیلی خودمو خورد کردم که برگرده و نیومد🥲

بد متوجه شدم رفیق اکسم که کلا یه هفته باش حرف زم رفته درباره من الکی حرف زده که من مشکل دارم و اینا اونم دیکه ادامه نداد🥲 خیلی دوسش دارم نمیتونم فراموشش کنم نمیدونم چکار کنم پیش دعا نویس رفتم  جواب نگرفتم یه راهکاری یه دعایی یا دعا نویسی چیزی بگین برگرده🥲

با اکس رفیقت دوست بودی؟!🫤

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با اکس رفیقت دوست بودی؟!🫤

نه این اصلا اکسم و نمیشناخت اکس هم نمیشه گفت اشنایی ی هفته‌ای که رفیقش یهو با رل من دوست شد و بده پنج ماه امد پیش رلم و کلی چرت و پرت و کلی حرفایی الکی که خودمم خبر نداشتم زد حتی با رلم رفتم صحبت کنم چیزی نگفت که پشتت حرف زدم خودشو مقصر کرد بد ها اینو فهمیدم 🥲

همون بهتر ک رفت.اخه ادم انقد دهن بین؟دوستت داشت الویتش بودی ک با حرف یکی دیگه نمیرفت.خودتو علاف نکن

خیلی بد حرف زدن اخه🥲ما اصلا میخواستیم جدی کنیم حق هم داشت دلش نمیخواست پشت زنش با دوس دخترش حرف باشه 🥲🥲

خیلی بد حرف زدن اخه🥲ما اصلا میخواستیم جدی کنیم حق هم داشت دلش نمیخواست پشت زنش با دوس دخترش حرف باش ...

کسی ک انققققد خرف مردم واسش مهمه زندگیو برات تلخ میکنه.فردا تو زندگی ولت میکنه‌.وا بده بابا 

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

کسی ک انققققد خرف مردم واسش مهمه زندگیو برات تلخ میکنه.فردا تو زندگی ولت میکنه‌.وا بده بابا

اگه حرفاش واقعی بود دلم نمیسخوت ی حرفایی زده که حتی روحمم تو اون ماجرا نبود نمیشه وا داد دوسش دارن🥲

اگه حرفاش واقعی بود دلم نمیسخوت ی حرفایی زده که حتی روحمم تو اون ماجرا نبود نمیشه وا داد دوسش دارن🥲

متاسفانه دوس داشتنت رو درک میکنم.و اینکه بی گناه رهات کرده رو درک میکنم.ولی مگه خودش باتو نبود خودش تورو نمیشناخت چرا حرف دیگرانو ب تجربه ای ک باتو داشت ترجیح داد؟میدونی سخته یکی بی هیچ حرفی بره و تو حتی نتونی ازش خدافظی کنی.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

متاسفانه دوس داشتنت رو درک میکنم.و اینکه بی گناه رهات کرده رو درک میکنم.ولی مگه خودش باتو نبود خودش ...

اخ حسرت بغلش و یه خدافظی تا ابد تو دلم مونده🥲

نمیدونم شاید منم اگه جاش بودم با چرت و پرتایی بقیه میترسیدم و میرفتن🥲