2777
2789

واسه سوالام نمیتونم تاپیک بزنم😑 به تک تک کاربرا شک دارم که آشنان و ممکنه لو برم😂 یدونه اینجا ناشناس بودیم اونم از دست دادم چیکار کنم ؟ 

🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم همین الان میدونم خیلیا از اشناها منو دیدن..

خودمم اونارو دیدم

بیخیااال

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

میگم راهی هست تاپیکایی که شناسایی شدنو پاک کنم؟ من یه چله شرکت کرده بودم مامانم هی یاد اوری میکرد نم ...

منم خواهرتم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

کاربری اونا رو میدونی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
یا خدا بابات؟

اره دیگه مثلا بعضی سوالا هستن هرچی تو نت سرچ میزنی اولین سایت تاپیکای نی نی سایتو میاره. اکانت نداره ها ولی خب سوالاشو از نی نی سایت پیدا میکنه 😭😂😂 

🌸