2777
2789
عنوان

وضعیت فروشگاه های مواد غذایی

210 بازدید | 13 پست

خواهش میکنم اگه همچین شغلی خودتون دارین یا اطلاعی دارین ازش بگین ک بعد از چ مدت ب درآمد میرسه

ما دو ساله تقریبا فروشگاه رو باز کردیم فروش خوبه خدارو شکر اما همه پول دوباره تبدیل ب جنس میشه

هنوز چیزی دستمون نیومده.میخوام ببینم این وضعیت تا کی ادامه داره؟

پدرم چندین ساله که شغلشون آزاده قبلا شغل آزاد و بازار خوب بود راحت میشد جلو افتاد اما از سال 98 به بعد همه بازاریا وضعشون همینه عزیزم. هرچی پول میاد دوباره جنس گرون تر میشه میدن پای جنس. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا وقتی تورم هست، سود کمه

یک پارچه فروش هم حرف شما را میزد ،می گفت چند طاقه پارچه با سودش فروختم، حالا با همون پول همون اندازه پارچه خریدم، چون تورم داره وگرون شده

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

تا وقتی تورم هست، سود کمهیک پارچه فروش هم حرف شما را میزد ،می گفت چند طاقه پارچه با سودش فروختم، حال ...

دقیقا همینه

مثلا سود یدونه روغن مایع ۴ هزار تومنه😞

دقیقا همینهمثلا سود یدونه روغن مایع ۴ هزار تومنه😞

بله، و وقتی هم روغن تموم میشه، باید دوباره با ۴ هزارتومان اضافه تر بخرید ، یعنی سود صفر

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

خیلی سخته.از صبح تا شب در حال کاریم آخرشم هیچی

به نظرم یه سری چیزا رو هم خودتون درست کنید بیارید تو مغازه بفروشید سودتون بهتر شه. مثلا قند تزئینی، کیک مثلثی و این مدل چیزا. تا جایی که میدونم سودشون خوبه. 

وضعیت خیلی بد شدهدیگه ذوقی ندارم واسه کارمون

امام زمان ،ظهورش خیلی نزدیکه، بالاخره میاد وریشه ظلم وفساد را میکنه

دقیقا همینهمثلا سود یدونه روغن مایع ۴ هزار تومنه😞

اقلام سوپرمارکتی سود حداقل ۲۰ درصدی دارن

ولی اقلام بزرگ مثل برنج و روغن و قند سود کمی دارن

بیشتر سعی کنین فروش اقلام ریزو بالا ببرین درصد سود اونا بیشتره

یه سری شرکتا هم هستن حاشیه سود بیشتری به فروشنده میدن مثلا بین چی توز و مزمز درسته قیمت مصرف کننده واسه هردوتاش یکیه ولی مزمز حاشیه سودش بیشتره

البته باید به فروشتونم دقت کنین ببینین مشتری کدومو میپسنده تجربه شخصی خود من اینه که مشتری چی توزو بیشتر میپسنده و فروش چیتوز بیشتره

ولی شما تو این موارد ببینین اگه مشتریاتون بین این دوتا فرق نمیذارن مزمز بیارین

یا اگه برند شوینده براشون مهم نیست پاکناز بیارین که حاشیه سودش بیشتر از برندای معروفه و ارزون تر هم هست

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹