سلام دوستان من سومین باریه که انتقال جنین دادم مشکلم سیستم ایمنیه قبلا پردنیزولون میخوردم ولی اینسری با شروع سیکل تحریک تخمک گذاری دکترم بهم قرص هیدروکسی کلروکین داد ثبل پانکچر قط کردم الان که انتقال دادم نمیدونم کی باید قرصو بخورم دکتربهم نگفته نگرانم نکنه باز این مشکلم به جنینام اسیب بزنه کمکم کنین چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شاالله میری و خوش خبر و شاد برمیگردی توام به من خبر بده
سلام عزیزم من رفتم سونو خدا روشکر قلبش تشکیل شده فقط هماتوم دارم دکتر گفته استراحت کنم وشیاف استفاده کنم برام خیلی دعا کن که سالم بغلش کنم انشااله اینبار هم شما میری ومیای ومیگی که قلبش تشکیل شده
ان شاالله همینطور ک میگی بشه 🙏🌹 باشه حتما دعات میکنم عزیزم بسلامتی بغلش بگیری خیلی مراقب خودت باش ...
انشااله انشااله توکلت به خدا باشه تا اون نخواد برگی نمیفته .منم تا جایی که بتونم رعایت میکنم واستراحتم تا ببینم خدا چی میخواد انشااله شرمندم نکنه من پسرم رو ۳۶ هفته تو شکمم از دست دادم انشااله خداذبا دادن ابن نی نی غمامون رو تسکین بده