2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم تا ۹هفته فرصت هست برا تشکیل قلب انشااله که تشکیل میشه بد به دلت راه نده**۶هفته که خیلی زود ...

خیلی ممنون نه فکر نکنم من تخمک گذاریم سر موعده 

خدا از زبون تو بشنوه خیلی داغونم

...
ان شاالله میری و خوش خبر و شاد برمیگردی  توام به من خبر بده

سلام عزیزم من رفتم سونو خدا روشکر قلبش تشکیل شده فقط هماتوم دارم دکتر گفته استراحت کنم وشیاف استفاده کنم برام خیلی دعا کن که سالم بغلش کنم  انشااله اینبار هم شما میری ومیای ومیگی که قلبش تشکیل شده

سلام عزیزم من رفتم سونو خدا روشکر قلبش تشکیل شده فقط هماتوم دارم دکتر گفته استراحت کنم وشیاف استفاده ...

مبارکت باشه عزیزم ۱۲۰ سال برات بتپه

استراحت کن شیاف بزن ان شاالله رفع میشه 

برام خیلی دعا کن فردا میرم سونو 😞

...
مبارکت باشه عزیزم ۱۲۰ سال برات بتپه استراحت کن شیاف بزن ان شاالله رفع میشه  برام خیلی دعا کن ...

قربونت برم خیلی دعام کن انشااله شما هم فردا نیری وبا خبرهای خوش بر میگردی برگشتی خبرم کن

قربونت برم خیلی دعام کن انشااله شما هم فردا نیری وبا خبرهای خوش بر میگردی برگشتی خبرم کن

ان شاالله همینطور ک میگی بشه 🙏🌹

باشه حتما دعات میکنم عزیزم بسلامتی بغلش بگیری خیلی مراقب خودت باش فقط استراحت کن 

...
ان شاالله همینطور ک میگی بشه 🙏🌹 باشه حتما دعات میکنم عزیزم بسلامتی بغلش بگیری خیلی مراقب خودت باش ...

انشااله انشااله توکلت به خدا باشه تا اون نخواد برگی نمیفته .منم تا جایی که بتونم رعایت میکنم واستراحتم تا ببینم خدا چی میخواد انشااله شرمندم نکنه من پسرم رو ۳۶ هفته تو شکمم از دست دادم انشااله خداذبا دادن ابن نی نی غمامون رو تسکین بده