2777
2789
عنوان

پیش دبستانی

190 بازدید | 34 پست

سلام خانوما پسرم پنج سالشه مهراینده باید بره پیش دبستانی الان دوساله میره مهد کودک غیر انتفاعی پیش هم دارن اما هزینش خیلی بالاه گفتن شوهرم میگه بفرستیم دولنی  میخاستم بدونم کسی اطرافتون پیش دبستانی دولتی فرستاده چطوریه آموزشش اینا خوبن.شهریش چقدره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کوچمون یدونه مدرسه ابتدایی دولتی داره پیش دبستانی هم دارن یعنی اوناهم غیرانتفاعیه؟؟

والا تاجایی که میدونم نداره دختر خودم کلاس اوله مدرسه ی دولتی میره پیش ندارن

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

چقد گفتن مگه؟

دیگه بین بیست تا سی هست احتمالا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

والا تاجایی که میدونم نداره دختر خودم کلاس اوله مدرسه ی دولتی میره پیش ندارن

شوهرم پرسیده از کارمند اون مدرسه کفته پیش هم داریم شهریه هشتصد تومنه بعد چرا کاربرا   میگن پیش دولتی نداره🤔

مگه میشه میگم توی کوچمون هست

عزیزم مدارس دولتی هم برای پیش دبستانی شهریه میگیرن البته کمتر .

پیش دبستانی ، همون دولتی بفرست چون ارزش خرج کردن نداره .

بقیه الله خیر لکم ان کنتم مومنین 
شوهرم پرسیده از کارمند اون مدرسه کفته پیش هم داریم شهریه هشتصد تومنه بعد چرا کاربرا میگن پیش دولتی ...

کدوم شهری؟ چه خوب پایینه شهریه 

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
من دولتی نه دیدم نه شنیدم.فقط غیر انتفاعی ها و مراکز پیش دبستانی خصوصی هست،کاری نداره ، شنبه خودت بر ...

من خودم دوست دارم همین مهد کودکی که دوساله میره ثبت نام کنه پیش رو اصلا راضی نیستم واس دولتی حتی مدرسه رو😩

عزیزم مدارس دولتی هم برای پیش دبستانی شهریه میگیرن البته کمتر .پیش دبستانی ، همون دولتی بفرست چون ار ...

خیلی ناراحتم تقریبا پنج روز با همسرم حرف نمیزنم که چرا کفته دولتی..