2777
2789
عنوان

لکه قلب و ورم کلیه انومالی

109 بازدید | 14 پست

کیا همچین مشکلی تو اطرافیانش یا خودشون بوده دوتا مشکل خیییلی استرس دارم 

انشالا همه نی نیها سالم باشن کسی بوده و مشکلشون رفع شده باشه هنو جوابش دکتر نبردم البته باید اکو بدم  ن خواب دارم ن خوراک خسته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من لکه قلب داشت. الان ۴ سالشه.بیخود حرص و جوش نخور . هیچی نیست نگران نباش.

خداروشکر ک پسرت خوبه اگ یکیشو میگفتن استرسم کمتر بود میترسم چون سلفری هم ندادم یعنی خدا کنه مشکلی نباشه من این گوشیو میندازم سطل اشغال از بس در موردش خوندم روانی شدم

خداروشکر ک پسرت خوبه اگ یکیشو میگفتن استرسم کمتر بود میترسم چون سلفری هم ندادم یعنی خدا کنه مشکلی نب ...

من به خاطر همین استرس رفتم سلفری. میش دکتر خوب برو. ورم کلیه رو هم خیلی از بچه ها بعد تولد و اولین ادرار خوب شده‌. 

اتفاقا تو نت خیلیا که تجربه داشتن گفتن که بچشون سالم بوده

من به خاطر همین استرس رفتم سلفری. میش دکتر خوب برو. ورم کلیه رو هم خیلی از بچه ها بعد تولد و اولین ا ...

خوشبحالت ک رفتی سلفری من اگ سلفری میرفتم دیگ ترسی از لین دوتا مشکل نداشتم خیلیا دیدم گفتن داشتن و رفع شده  ورم ملیه هم تو پسرا شایعتره

آخه ورم کلیه اصلا ربطی به سلفری نداره.

ن میگم چون دوتا مشکل با هم تو انومالی دیده شده باید سلفری میدادم حالا دکتر میرم ببینم چی‌میگه از این ناراحتم هفتمم بالاست  

ن میگم چون دوتا مشکل با هم تو انومالی دیده شده باید سلفری میدادم حالا دکتر میرم ببینم چی‌میگه از این ...

لکه قلب تو بچه های سندروم داون  بیشتر هست. اما تو جنین های عادی هم هست. اگه غربالگری اول سونو رو جای مطمئن رفتی پس مطمئن باش که سالمخ