2777
2789

من بابام بهم میگه تو زشتی همیشه از قیافم ایراد میگیره میگه کسی تورو نمیپسنده 🙂از اونطرف هرموقع یه لباسی میگیرم ایراد میگیره که زشته نمیدونم شبیه فلان چیزه همین چند روز برا عیدم لباس و کفش خریدم با هزار ذوق با پول خودم گفت این مانتو شبیه لباسای خوابه و کفشات مردونست 💔هر روز همینه عادت کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭چرا اینکارو با قلب دخترا میکنن اخه

دلم میخواست یبار یه لباس بپوشم بگه دخترم قشنگ شدی 😅دلم میخواست یبار بغلم میکرد نازمو میکشید مامانمم همینطوره یبار حس نکردم پشتمن دیروز رفته بودم درمونگاه یه دختریو دیدم کنار مامانش نشسته بود همسن من بود مامانش بغلش کرد بوسش کرد قربون صدقش رفت من بغض کردم خیلی .یجا دلم خیلی شکست دوستم مادرش همیشه وقتی از مدرسه میومدیم خیلی دخترشو بغل میکرد یبار من داشتم نگاهشون میکردم مامانش گفت اخی دلم برات میسوزه عزیزم مامانت اینطور نیست بیا بغلم 🙂💔من اون حرفشو هیچ وقت یادم نمیره تحقیر شدم دلم شکست

من بابام بهم میگه تو زشتی همیشه از قیافم ایراد میگیره میگه کسی تورو نمیپسنده 🙂از اونطرف هرموقع یه ل ...

بابات میاد از لباسات ایراد می گیره؟چقد عجیب..من مامانم اینجوریه حتی با اینکه ازدواج کردم هرچی میخرم یچی میگه