2777
2789
عنوان

بارداری

60 بازدید | 7 پست

سلام 

من هفته ۲۷ ام 

خیره سرم چند روز خونه تکونی شروع کردم از دیشب خیلی حالم بده شکمم در لحظه سفت و شل میشه تپش قلب میگیرم یکم زیر دلم تیر می‌کشه 

یهو حالم بد میشه مثلا دیشب اینجوری شدم باز صبحم شدم ظهر خوب بود باز الان حالم خراب. خطرناکه باید برم دکتر ؟ 

چون روستاام دسترسی به دکتر ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ول کن تروخدا وقت خونه تکونیه الان؟؟؟بیخیال شو منم اخرین بار شهریور انجام دادم اونم نمیدونستم باردارم و پدرم در اومد از کمر درد ولی دیه الان انچام نمیدم میزارم دوباره همون شهریور

برای منو تو دلیم دعا کنید🍓

ای بابا !! بچه مهمه یا تمیزی خونه

الان شما بایدد استراحت کنی خدایی نکرده طول سرویکست بیاد پایین یا دهانه‌ی رحمت باز بشه بچه خیلی زودتر از موعدش به دنیا میاد که خب….

لطفاااا جدی جدی استراحت کن این دردایی هم که کفتی بابتشون باید برید چک بشین حتما