2777
2789
عنوان

معنی این جمله چیه

78 بازدید | 9 پست

به جای اینکه این امکان را به دیگران بدهی تا آن کسی که هستند رو از طریق تو تجربه کنند 

میخواهی آن کسی که هستی از طریق دیگران تجربه کنی 

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه کلمه شو متوجه نشدم . زیر لیسانس حرف بزن

نوشته یه کتابه 

منم متوجه نشدم 

گفتم شاید شماها بدونید

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

جمله دوم رو درست نوشتی؟؟

اره نوشته کتابه 

فکر کنم ینی تو میخوای همونطور که خودت دلت می‌خواد بقیه پیشت باشن و باهات رفتار کنن

نه اینکه خود واقعی شون باشن پیشت

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

نوشته یه کتابه منم متوجه نشدم گفتم شاید شماها بدونید

آها جمله دوم پرسشیه

ببین این مربوط به خودشناسیه

داره میگه کدومو میخوای. اینکه دیگران هویت واقعیشونو از طریق تو بفهمن یا اینکه تو از طریق دیگران هویت واقعیت رو بفهمی و خودت رو بشناسی

باید انتخاب کنی که منبع الهام باشی یا اینکه هویتت رو بیان کنی

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

آها جمله دوم پرسشیهببین این مربوط به خودشناسیهداره میگه کدومو میخوای. اینکه دیگران هویت واقعیشونو از ...

ممنون عزیزم