درمورد عفونت ادراری ک گفته خداروشکر رفع شد، رفتم دکتر و گفت تا میتونه مایعات و آب بخور منم همین کارو کردم و رنگ ادرارم عادی شد و دیگه نه درد داشتم نه خون میدیدم. ولی امروز صبح خیلی بیمقدمه خونریزی کردم و تو خون لخته اومد نمیدونم سقط کردم یا نه به دکترم زنگ زدم و گفت به احتمال زیاد هماتوم(لختههای خونی) باشه که داره دفع میشه چون زیاد درد ندارم و خونریزیم اونقد شدید نیس ولی از تا الان دوبار لخته دیدم واقعا نگران و ناراحتم کسی همچین تجربهای داشته من واقعا میترسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکترت برای عفونت ادراریت فقط گفت آب بخور ؟دارو نداد؟نرفتی سونو ببینی وضعیت جنینت تو چه مرحله ای هست ...
نه اصلا سونو نرفتم خواستم چند روز بگذره بعد برم چون وضعیت جسمانی و رحمم ضعیفه و کوچکترین حرکتی ممکنه خطرناک باشه، البته ازمایش دادم، درمورد دارو خودم نخواستم گفتم ک درمان خونگی بده