2777
2789
عنوان

هماتوم یا سقط

152 بازدید | 11 پست

درمورد عفونت ادراری ک گفته خداروشکر رفع شد، رفتم دکتر و گفت تا میتونه مایعات و آب بخور منم همین کارو کردم و رنگ ادرارم عادی شد و دیگه نه درد داشتم نه خون میدیدم. ولی امروز صبح خیلی بی‌مقدمه خونریزی کردم و تو خون لخته اومد نمیدونم سقط کردم یا نه به دکترم زنگ زدم و گفت به احتمال زیاد هماتوم(لخته‌های خونی) باشه که داره دفع میشه چون زیاد درد ندارم و خونریزیم اونقد شدید نیس ولی از تا الان دوبار لخته دیدم واقعا نگران و ناراحتم کسی همچین تجربه‌ای داشته من واقعا میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم عفونت ادراری چیهمن ترشحم سبز خیلی کمرنگه ینی عفونته؟

من ادرارم زرد و بدبو شده بود و آخراش خون میاومد و درد شدیدی داشتم درحدی که نمیتونستم بشینم.

اینی ک شما میگید ممکنه عفونت شدیدی نباشه ولی بازم قرص بخور اگه باردار نیستی سیفکسیم بخور

اخه دکترم گفت باید استراحت مطلق باشی وفقط برای دستشویی بلند بشی

دکترت برای عفونت ادراریت فقط گفت آب بخور ؟دارو نداد؟

نرفتی سونو ببینی وضعیت جنینت تو چه مرحله ای هست بعد گفته استراحت کن؟ماما هست یا متخصص؟

من ادرارم زرد و بدبو شده بود و آخراش خون میاومد و درد شدیدی داشتم درحدی که نمیتونستم بشینم.اینی ک شم ...

باردارم از همین استرس گرفتم

نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
دکترت برای عفونت ادراریت فقط گفت آب بخور ؟دارو نداد؟نرفتی سونو ببینی وضعیت جنینت تو چه مرحله ای هست ...

نه اصلا سونو نرفتم خواستم چند روز بگذره بعد برم چون وضعیت جسمانی و رحمم ضعیفه و کوچکترین حرکتی ممکنه خطرناک باشه، البته ازمایش دادم، درمورد دارو خودم نخواستم گفتم ک درمان خونگی بده

نه اصلا سونو نرفتم خواستم چند روز بگذره بعد برم چون وضعیت جسمانی و رحمم ضعیفه و کوچکترین حرکتی ممکنه ...

سطح بتاتو پس باید هر ۴۸ساعت چک میکردی عفونت ادراری هم باعث سقط میشه و با آب خالی درمان نمیشه