2777
2789
عنوان

اونایی ک با آی وی اف باردار شدن

409 بازدید | 54 پست

بعد مثبت شدن انتقال جنینتون همچنان استراحت میکنید؟

من استراحت مطلق نبودم نسبی ام کمتر 

الان طبق سونو هفته ششم هستم ،از بی حالی فعالیتم کمتر از دوران انتقال شده و این موضوع نگرانم میکنه ک خونرسانی ب رحم کم نمیشه اینطور ،

چون همون تو خونه ک قدمم میزنم سرگیجه و تهوع مجبورم میکنه بیام بشینم 

هیچ کاری نمیتونم انجام بدم چون حالم بد میشه ،شماها استراحت مطلق بودین ؟مشکلی پیش نمیاد؟

سلام مامان شدنتون مبارک

اگه کم خونی یا غلظت خون ندارین که این حالتها بخاطر ویاره و نگران نباشین فقط به پشت نخوابین میگن خونرسانی کم میشه فقط به پهلو راست و چپ بخوابید بیشتر هم سمت راست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول اینکه مبارک باشه حالت تهوع اینا طبیعی بارداری بله فعالیتم کم شده بود تا چند ماه ولی کم کم انجام میدادم غذا فقط میپختم چون شهر غریب بودم کمکی نداشتم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نمیدونم انشاالله ک شده من ۲۵وقت سونو دارم

چندتا انتقال دادید و کجا؟

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

سلام مامان شدنتون مبارکاگه کم خونی یا غلظت خون ندارین که این حالتها بخاطر ویاره و نگران نباشین فقط ب ...

ممنون عزیزم ،کم خونی ک میدونم دارم الانم میدونم بیشتر شده چون تپش قلبم بالا رفته 

ولی از اونورم بخاطر داروهام بهم گفتن کلا استراحت مطلق نباش چون خون لخته میشه ،اسپرین و انوکسام دارم تو داروها 

ولی کلا خیلی حالم بد شده نمیتونم هیچ فعالیتی داشته باشم

من رفتم سونو واژینال تشکیل نشده بود خیلی نگرانم ۲۲ ام باز نوبت دارم انشالله تشکیل بشه

چندتا جنین تنتقال دادید و کجا و چندمین انتقالتون بود

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

ممنون عزیزم ،کم خونی ک میدونم دارم الانم میدونم بیشتر شده چون تپش قلبم بالا رفته ولی از اونورم بخاطر ...

چندمین انتقالته

نمیدونم انشاالله ک شده من ۲۵وقت سونو دارم

برا بچه بعدی زیرنظر دکتر طب اسلامی باشین ان شاءالله بدون نیاز به آی وی اف باردار میشین

چندنفر معرفی کردیم که تنبلی تخمدان داشتن یکیشونم کیست داشت باردار شدن بچه هاشون چهارپنج سالشونه

دونفرم باردار شدن اما سقط شد که البته داروی پیشگیری از سقط هم دارن