2777
2789
عنوان

انتخاب شما کدومه

67 بازدید | 15 پست

بین یه خونه نو ساز که دوخوابه هال آشپزخونه متوسطی داره با یه حیاط سی چهل متری البته با یه حیاط خلوت رو پشت بوم 

و یه خونه ساخت قدیم با یه خواب یه پذیرایی بزرگ یه زیرزمینی بزرگ که اشپزخونه توی زیرزمینه  با حموم دستشویی بیرون تو حیاط کدومو انتخاب میکنن 

فقط مشکلی که داره اینه خونه نو ساز ته کوچه اس اون یکی سر کوچه واسه ماشین رفت آمد قدیمی بهتره 

آرام‌دلی...دفع‌غمی...مرهم‌دردی♡ دنیز‌کوچولوی‌من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حموم تو حیاط؟☹️

میخوای بخری؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

نه ارثیه میخوان تقسیم کنن

قدیمی به شرطی که ریمادل بشه . یعنی پول خرجش کنی 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

خب باید خراب بشه از اول درست بشه

انقد داغونه؟

نه منظورم اینه روشو دست بکشی، حمومو بیاری داخل، زیرزمین رو اوکی کنی....

انقد داغونه؟نه منظورم اینه روشو دست بکشی، حمومو بیاری داخل، زیرزمین رو اوکی کنی....

نمیشه لوله کشی نیست برقش مشکل داره داغونه اصلا

آرام‌دلی...دفع‌غمی...مرهم‌دردی♡ دنیز‌کوچولوی‌من
نمیشه لوله کشی نیست برقش مشکل داره داغونه اصلا

خودت دلت با نوسازست دیگه کلک😂

اره راستش☺️ولی کوچش شیب داره

عیب نداره معمولا بالاشهر کوچه هاش شیب داره. تو تهران و کرج که اینجوره حداقل😄