2777
2789

نگید خونتون خوابید من دلم میگیره آهم دامنتونو میگیره ها😒😒😒😂😂😂😂

من بی خانمانم

تاپیک جهت فان 

بعضی ها کلا دلشون از هر جهت میگیره

ولی  خدایی یه روز یکی میگفت یه روزی یه خونه ام‌نداری سرتو بزاری توش بمیری باور نمیکردم😐

این زندگی چه ها که نمیکنه

الانم خونه مادرمم

انقدر گریه کردم کلافه شد مامانم

گفت بگیر بکپ😐شوهر الدنگتم بگو بیاد اینجا😿گفتم مامی نگو گوناه داله شوشو☹

دشمن شادمون کرد ددی شوشو😑

از فردا که خالم بیاد خونه مادرم و مارو اینجا ببینه و بشم نقل و نبات مجلس خاله خان باجی ها که دیدی فلانی دروغ میگفت خونه به اسمم پرتش کردن بیرون یه پشگلم بهش ندادن 

حالا نمیگن که فلانی احترام سرش میشد خونه به اسمش بود ولی خودش خبر داشت که کی خریده خونه ارو 

مال مردم خوردن بلد نبود...

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

یه امشب و این اراجیف و تحمل کنید دلم خیلی گرفته اشکم همینجوری داره میاد

خدااایا بس نیست؟؟؟

امتحانت خیلی سخته دورت بگردم

یکم آسون کن زندگیو

بخدا خسته ام

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگذره این روزا گلم

بعداً بهشون میخندی میشه خاطره برا نوه هات تعریف میکنی😃

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

هتل نرفتی؟ کاش میرفتی هتل اعصاب خودتم راحت تر بود...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1569989/پدر-شوهرم-اسکل-شده

هتل نرفتی؟ کاش میرفتی هتل اعصاب خودتم راحت تر بود...

جا نداشت هتل😭

احتمالا خونه ای که توش بودن مال پدر شوهرش بوده که الانم.بیرونشون کرده

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من