2777
2789

کاش میتونستم روزه بگیرم 

دفعه قبل دو روز روزه گرفتم ، روده هام اصلا وضعشون خیلی داغون شد 

و خیلی ضعیف تر شدم 

BMI ( شاخص وزنی و توده بدنی ) من خیییلییی کمه

کمترین BMI که تعریف شده هیجدهه

که BMI بدنی من شونزدهه!

واقعا حس بدی به خودم دارم فک میکنم میتونم روزه بگیرم ولی بعد که روزه میگیرم ضعف شدید و هیچ کاری نکردن و... قشنگ یه جنازه میشم و اینکه میترسم بیشتر از این وزنم کم بشه 😭

پنج روز گذشته و من روزه نگرفتم 

کاش جو خانوادگی ما مذهبی بود که نیست 💔

قرص تیروئید هم میخورم اگه روزه بگیرم باید نیم ساعت قبل از سحری بخورمش و ساعت اونم به هم میخوره 

همه الان حس و حال معنوی دارن و منی که امروز نماز صبح خواب موندم و روزه نگرفتم و حالم از خودم به هم میخوره 

برای سلامت روان خود به نینی سایت نیاید ... منم اشتباه کردم ...

من به دانش آموزام میگم حتی اگه نمیتونین روزه بگیرید به خودتون قول بدید این یه ماه رو متفتوت زندگی کنید

شمام میتونی هر روز یه جز قرآن بخونی

نمازاتو سر وقت بخونی

نماز شب بخونی

ذکر بگی هر روز یه تعداد خاص

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا به دل آدمها نگاه می کنه ... و نیت ها مهمترن .. خب شما نمی تونی خودت رو سرزنش نکن .. عوضش نماز و قران بخون دعاهای مخصوص ماه رمضان رو بخون ... من رو هم دعاکن

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات
خب الان شما کمبود وزن داری و ضعف داری نمیتونی روزه بگیری چه ربطی به مذهبی بودن یا نبودن خانواده ت د ...

اینکه کاش خونواده مذهبی داشتم بخاطر اینه که جو خونمون تو این ماه مبارک معنوی نیست 😢💔

کاش میرفتم سر خونه زندگی خودم زودتر

روزی چند ساعت رو به حرمت رمضان امساک کن   دیدی کسایی که سیگاری هستن ماه رمضون روزه میگیرن اما تو روز یدونه سیگار میکشن  یا اونهایی که ناراحتی کلیه دارن امساک میکنن و ی لیوان آب تو روز میخورن   نمیگم روزشون قبوله یا نه  اما حرمت گذاشتن ارزشمنده قطعا خدا قدر بندگیشون رو میدونه    روزی چند ساعت به حرمت دستور خدا امساک کن  قرآن رو ختم کن  به حرمت رمضون ی خوبی رو نیت کن که تا آخر عمر انجام بدی  مثلا نیت کن تا آخر عمر دروغ نگی   غیبت نکنی و نشنوی   حجابت رو حفظ کنی  و..... 

من به دانش آموزام میگم حتی اگه نمیتونین روزه بگیرید به خودتون قول بدید این یه ماه رو متفتوت زندگی کن ...

چشم خیلی ممنون فقط یه سوال 

من مذهبی تحولی ام ( از اول اینجوری نبودم و توی خونواده مذهبی هم نبودم ) 

یه مدت خوب بودم برای نمازام و...

ولی جدیدا خیلی افت کردم 💔 نمی‌دونم چرا نمیتونم اول وقت بخونم یا دعا بخونم و... چرا اینجوری شدم ؟ چیشد افت کردم 

چشم خیلی ممنون فقط یه سوال من مذهبی تحولی ام ( از اول اینجوری نبودم و توی خونواده مذهبی هم نبودم ) ی ...

نمیدونم والا منم خیلی وارد نیستم

ولی نیت کن این ماه رو حداقل سر وقت بخونی ان شاء الله بشه عادتت

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

روزی چند ساعت رو به حرمت رمضان امساک کن دیدی کسایی که سیگاری هستن ماه رمضون روزه میگیرن اما تو روز ...

چشم خیلی ممنونم ازت 💛🌻

خیلی دوست دارم این ماری که گفتی رو انجام بدم ولی میترسم از اینکه از دستم در بره و بد قولی و بد عهدی کنم 

چند وقتیه خیلی تو معنویات افت کردم 

دقیقا از وقتی که از خدا خواستم تو معنویات پیشرفت کنم پسرفت کردم نمی‌دونم چیشد و چرا