2777
2789
عنوان

بوی بد در مترو

481 بازدید | 24 پست

خانوما، آقایون

مخصوصا مترو و اتوبوس سوارا

الان که زمستونه ... لباس های زمستونی هم شستن میخوان، مخصوصا بخاطر نوع الیافشون وقتی کثیف و آلوده به عرقن بوی خیلی خیلی بدی میگیرن، هم مرتب دوش بگیرین، هم لباساتونو بشورین، چه زمستون، چه تابستون

تعجب میکنم بعضی خانوما با یه عالمه آرایش، چه بوی بدی میدن، یعنی تمیز و خوش بو بودن جزو فاکتورهای جذابیت نیست برای بعضیا؟!

آقایون شما هم لطفا مرتب دوش بگیرید و مام استفاده کنید.

من اصلا همچین تاپیکایی نمیزنم ولی هربار وقت شلوغی از وسایل نقلیه عمومی استفاده میکنم با وجود زدن ماسک حالم از بوی بد به هم میریزه

**لازم به توضیح نیست که خیلیا هم بهداشت شخصیشون رو رعایت میکنن و مخاطب این نوشته نیستن، ولی متاسفانه بوهای بد نفوذ و ماندگاری بیشتری دارن**

اتفاقا عقیده من اینه که اگر تو تابستون یک روز در میون میری حمام باید تو زمستون هر روز بری

چون بخاری و شوفاژ و پتو هست طبیعیه که عرق میکنه انسان 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خیلیا تو زمستون لباساشونو دیر میشورن معتقدن عرق نمی کنن ولی بو می گیره

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

وای تازه تابستون بدتره بوی عرق میاد انگار سگ مرده اس🤦‍♀️

یه بار تابستون از بوی خانومی که دستش به میله بود، من و چند نفر دیگه حالمون بد شد، شالامونو جلو دهنمون گرفته بودیم و  کم مونده بود بالا بیاریم، طرف عین خیالشم نبود، یعنی بوی خودشونو متوجه نمیشن؟

اتفاقا عقیده من اینه که اگر تو تابستون یک روز در میون میری حمام باید تو زمستون هر روز بریچون بخاری و ...

حمام روزانه واقعا لازمه، مخصوصا تو شهرای بزرگ و آلوده، ولی بعضیا حمومم میرن باز همون لباسای بد بو رو میپوشن دوباره!! 

من معمولا قبل اینکه برم بیرون دوش میگیرم برای همینم لباسای بیرونم همیشه تمیزه. هر روز دوش بگیرید بادی اسپلش یا لوسیون استفاده کنید . لباس تمیز بپوشید و عطر بزنید . بو نمیگیرید 

من ومپایر اعظم نیستم😄
یه بار تابستون از بوی خانومی که دستش به میله بود، من و چند نفر دیگه حالمون بد شد، شالامونو جلو دهنمو ...

اون لحظه بیاد بگه ببخشید بو میدم ؟ خب خودشو میزنه اون راه دیگه 😂

به خدا ترسناک نیستم 🥲😝

اره واقعا 

یکبار از شدت بوی بد یه خانمی حالت تهوع گرفته بودم اصلا کل روزم خراب شد نفهمیدم چجوری سر کردم تو محل کارم😣😐

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

من اینجوریم که الان برم حموم فردا بو میدم دست خودمم نیسوقت هر روز حموم ندارم

عزیزم شاید مواد بو دار مثل سیر و پیاز و بعضی سبزیجات زیاد مصرف میکنی؟ اگه هر روز دوش بگیری دوشات هم کوتاه میشه و وقت زیادی نمیخواد و باعث شادابیت میشه، نه خستگیت. من دوشام ۱۵ دقیقست، موهامم بلنده

راستی مام صابونی بعد از حموم هم خیلی موثره، مارک خوب مثل داو یا رکسونا بگیر، یکیش برای چند ماه کافیه