2777
2789
عنوان

بوی بد در مترو

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 24 پست
عزیزم شاید مواد بو دار مثل سیر و پیاز و بعضی سبزیجات زیاد مصرف میکنی؟ اگه هر روز دوش بگیری دوشات هم ...

اتفاقا نه سیر میخورم نه پیاز😂آره راست میگی ممنون از راهنماییت اینجوری خوبه

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

اره واقعا یکبار از شدت بوی بد یه خانمی حالت تهوع گرفته بودم اصلا کل روزم خراب شد نفهمیدم چجوری سر کر ...

یه بار من تو تاکسی بودم، راننده دستشو گذاشته بود رو لبه در، باد از شیشه ی باز میومد میخورد زیر بغلش بوی خیلی خیلی بدی پخش میشد تو ماشین، هی عق زدم، وسط راه پیاده شدم، فکر کنم قشنگ دو هفته حموم نرفته بود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بار من تو تاکسی بودم، راننده دستشو گذاشته بود رو لبه در، باد از شیشه ی باز میومد میخورد زیر بغلش ...

به خدا حق الناسه این کثیف بازیهاشون

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

من معمولا قبل اینکه برم بیرون دوش میگیرم برای همینم لباسای بیرونم همیشه تمیزه. هر روز دوش بگیرید باد ...

آفرین، دقیقا همینطوره، بدن تمیز باشه لباسا هم هر دقیقه شستن نمیخواد، البته انقدر هوا و محیط کثیفه و بالاخره آدم یکمم عرق کنه در فواصل زمانی مناسب شستن میخواد، بعضیا کلا اعتقادی به لباس شستن مخصوصا زمستونی ندارن، روی صحبتم با اونا بود 

آفرین، دقیقا همینطوره، بدن تمیز باشه لباسا هم هر دقیقه شستن نمیخواد، البته انقدر هوا و مخیط کثیفه و ...

لباس زمستونی خیلی بدتره اتفاقا چون گرمه باعث عرق میشه و باید هر چند وقت یبار شست 

من ومپایر اعظم نیستم😄

بدترین بوی بد تو عروسی ها تو پیست رقص هست

باد در میکنند یا اینقدر بوی عرقشون با عطرشون مخلوط میشه یه ترکیب وحشتناک هست.انگار مستقیما رفتی توالت

جواب ابلهان خاموشی و گزارش است😎   اگه مخالف و فضول پیامم و اسم مستعارم هستی به خودت زیاد زحمت نده سیفون کشیدم تمام😉👋     

حداقل فرهنگ سازی کنیم، شاید کنار اونهمه تبلیغات چرت و پرت، رعایت بهداشت رو بزنن به در و دیوار مترو و اتوبوس رو ۴ نفر تاثیر بذاره

راستی مسواکم مهمه، لطفا مسواک بزنیم مخصوصا وقتی بی صبونه از خونه درمیایم

حمام روزانه واقعا لازمه، مخصوصا تو شهرای بزرگ و آلوده، ولی بعضیا حمومم میرن باز همون لباسای بد بو رو ...

اره خیلیا تفکرشون اینه کاپشن و هودی و پافر نیاز به شستن نداره 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀