سایناشاد مدیر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 4020 عنوان همسر شما هم همینطوره | مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 22 پست هر پولی دستش میرسه به فکر اینه که فلان گوشی برای خودش بخره فلان کار رو شخصی خودش رو بکنه یا بهترین چیزا رو برای یکی دیگه میخواد راهی برای تغییر این دیدگاه هست ؟احساس تحقیر شدن دارم به افتخار خودم که حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘 1403/12/16 | 09:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
counsellor عضویت: 1403/04/16 تعداد پست: 7914 خب چرا برا بچه هزینه نمیکنه ولی برا خودش بلده ببین خریدن هم کار ندارم داره حرف هم میزنه میگه فلان چ ... عجیبه چون باید بچه براش اولویت باشه...شاید شوهرت کمبود اعتماد به نفس داره و میخواد تو ظاهرش اینو جبران کنه
سایناشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 4020 عجیبه چون باید بچه براش اولویت باشه...شاید شوهرت کمبود اعتماد به نفس داره و میخواد تو ظاهرش اینو جبر ... لباس خریدن نه مثلا فلان گوشی یا ساعتیا فلان دستگاه بازیفلان دوربین به افتخار خودم که حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
۷۳hanie عضویت: 1401/06/28 تعداد پست: 36 منظور برای شما هم خرج میکنه یا ن فقط برا خودش؟پول گرفتن ازش براتون سخته؟
سایناشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 4020 منظور برای شما هم خرج میکنه یا ن فقط برا خودش؟پول گرفتن ازش براتون سخته؟ برای من و بچه نسبت به درآمدش کم خرج میکنه ولی برای خودش انگار رسالت داره در هر زمان میلش کشید یه چی بخرهدر واقع میخوام بگم اول یادش به خودشه و خانواد بعد انگار زیر سوال نره برا ما هم خرج میکنه به افتخار خودم که حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
سایناشاد مدیر استارتر عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 4020 شغلش چیه درآمدش بد نیست خوبه به افتخار خودم که حتی در دنیای مجازی هم تنهام😘
پدرـسهـقلو عضویت: 1403/12/15 تعداد پست: 1625 برای من و بچه نسبت به درآمدش کم خرج میکنه ولی برای خودش انگار رسالت داره در هر زمان میلش کشید یه چی ... خو توهم از سیاست وارد شو