2777
2789
عنوان

این فضای مجازی همرو دیوونه کرده

120 بازدید | 7 پست

خواهرزادم یه دختره رو یه مدته توی فضای مجازی میبینه که اسمش مائده کریمیه(بلاگره) هعی میگه چرا انقد من زشتمو فلان بهمان هعی میخوایم بهش بفهمونیم که بابا این دختره فیلتره، چون ازین اتفاقا برامون زیاد پیش اومده چندتا بلاگرو نشون داده گفته چرا اینا انقدر خوشگلن من اینشکلیم که بعدش عکسای بدون فیلترشون رو نشونش دادیم از سرش افتاده

شما بگید این مائده رو چطوری از سرش وا کنیم؟ 

حَـسـودی؟!سـوژه خـنـدمـی سـتـون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ربطی داره خواهر زاده ت بالاخره باید بفهمه دست بالای دست بسیاره.

بالاخره از هرکس پولدار تر و خوشبخت تر و زیبا تر وجود داره و این قانون دنیاست.اگه آدم کمالگرا و اهل مقایسه باشه بیچاره میشه

چند تا عکس با فی لتر و ... ازش بگیرید ببینه. بعد هم باید روی عزت نفسش کار بشه، مائده را بگیرید توی سطح جامعه میخواهید چیکار کنید؟نمیتونید که هرکسی حس خودکم بینی به بچه خواهرتون را میده حذف کنید که

مائدرو از سرش وا نکنید رو اعتماد به نفسش کار کنید

من مامان شدم ♥️🫀تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بحث قیافس

نه عزیزم اتفاقا بحث قیافه نیست بحث کمالگراییه.

خیلی اذیت میشه این دختر در آینده.

همه ما داریم بلاگر ها و پولدار ترین ها و سفر های خوب و زندگی های لاکچری رو می بینیم اگه قرار باشه مقایسه کنیم همه افسردگی میگیریم .

نه بحث فیلت.ر و پوست خوبه نه چیز دیگه چون همه پوست های خوب که بدون فیلت.ر جذاب باشه هم دیدند 

فقط روان این دختر رو توروخدا درست کنید.