2777
2789
عنوان

دیشب یه خواب خیلی عجیب دیدم

166 بازدید | 12 پست

من یه مدتی هست به یک دلیلی خیلی دلگیرم و خیلی از خدا و ائمه دور شدم.دیروز روز شلوغی داشتم ۶ صبح بیدار شدم ناهار پختم(بچه سه ماهه دارم ،شیر میدم ،روزه نیستم ) ۸ رفتم اداره ، ۱۰برگشتم بچه هامو برداشتم رفتم خونه بابام(بابام کسالت داره نوبتی میریم کمک مامانم اونجا کلی کار داشتم )ساعت ۵/۵زدیم بیرون رفتیم کلاس موسیقی دختر بزرگم ۷/۵رفتیم  بازار تا ۱۰ ،اومدیم خونه شام ،تا بیام بچه ها رو جمع کنم ساعت  ۲شد .اینا رو گفتم که بدونید دیروز اصلا فاز مذهبی نداشتم که به این مسایل فکر کنم

حالا خوابم رو میگم

خدایا ،من رو سر هیچ دوراهی ای قرار نده،من این یک راه رو هم گاهی اشتباه میرم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواب دیدم توی حرم امام رضا دارم قدم میزنم.حس خییییلی خوبی داشتم . میدونستم که خادم شدم.میدونستم که روز اول کارمه و داشتم توی قسمت‌های غیر عمومی حرم می‌گشتم تا جاهای مختلفش رو یاد بگیرم.به حدی حالم خوش بود که قابل وصف نیست.

یه چیزهایی از حرم دیدم که چون نمی‌دونم واقعیت داره یا نه نمی‌گم .ولی اگه واقعی نباشه ، من که قسمت های غیر عمومی حرم رو ندیدم چطور ذهنم تونسته اونا رو  تصویر سازی کنه

صبح بیدار شدم آرامش حرم تو وجودمه.بچه ام بیدار شد  دلم میخواست زود بخوابه که من از اون حال خارج نشم 

چقدر قشنگچه چیزای از حرم دیدی

قسمت‌های غیر عمومی ،اونجا که فقط خادم ها تردد دارن.اتاق استراحت و رختکن  خانم ها ،یه جایی مثل  معدن که درآمدش  خرج حرم میشد ،یه جایی که اختصاصا برای غذاخوری حرم مرغ پرورش میدادن .و همه اینا چون به نام امام رضا بود غرق در آرامش بود.

مثل سکوت  یه صبح اردیبهشتی خنک کنار یه جوب آب وسط یه دشت سبز ، با صدای پرنده هاییی که از دور شنیده میشه 

انشاالله امام رضا کمک میکنه و دلگیریت رفع میشه

انشاالله.

ولی شدنی نیست یعنی منطقی نیست