2777
2789
عنوان

مشکل من با مادرشوهرم

525 بازدید | 43 پست

سلام ممنون که اومدین .من ۵ ساله ازدواج کردم و یه پسر یک سال و نیمه ماشالله شیطون دارم.ما تو یه ساختمان ۳ طبقه با مادرشوهر وجاری زندگی میکنیم.خونمون دوبره یه در تو کوچه یه در تو خیابون فرعی داره ما طبقه ای هستیم که درش به کوچه باز میشه اما یه در هم رو به راه پله دهریم.رفت و امد اصلیمون از در کوچه و حیاطه اما شوهرم کاری داشته باشه یا مادرشوهرم از اون دره راهرو میرن و میان.من هیییچ مشکلی با مادر شوهرم و موندن اینجا ندارم به جز اینکه گاهی سرزده میاد و خونه من وحشتناک به هم ریختس اصلا هم به هیچ وجه مرتب نمیشه یه دلیل اینکه پسرم از صبح تا شب میگه باید پیشم باشی و مشغول زیاد نمیشه و اگه بشه برسم به یه سری کارای اصلی و از اون طرف هرچی مرتب میکنم میاد میریزه بیرون شوهرم هم اصلا زیاد حوصله بچه دازی نداره .مثلا دیروز نرسیدم قابلمه هاما بشورم و امروز هم آشپزی کردهبودم و لسیار بسیار به هم ریخته بود سالن هم که دیگه هیچی بعداز ظهر مادرشوهرم اومد آش اورد و رفت خب خجالت میکشم و اعصابم خورد میشه میتونیم اگه بخوایم از این جا بریم اما پدر شوهرم سکته کرده و روتخته و شوهرم بهش رسیدگی میکنه از اون طرف هم مادرشوهرم آدم خوبیه و رو پسرش حساب میکنه دوست ندارم با رفتن ما دچار استرس بشه ولی نمیدونم با این نامرتبی و سرزده اومدن چه کنم .البته بگم مادرشوهرم سواد هم نداره که بخواد زنگ بزنه واسه همین مجبوره اگه هم کاری داره حضوری بیاد

اللهم صل علی محمد وآل محمد

يه همت كن خونتو مرتب كن

فكركنم بهترين گزينه باشه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من مشکلی نمیبینم خانوووم اون بنده خدا خودش میدونه بچت شیطونه تازه به اینکه آیا به روت آورده  اشاره ای نکردی درواقع مشکل شما با طرز فکر و ذهنیت خودته نه مادرشوهرت ...

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

ب شوهرت بگو بگه بهش ک مامان اگه بشع قبل هومدن ی زنگ‌بزنی .ک عروست یکم جم‌جور کنه ب خاطر بچه خونه ریختو پاشه .خجالت میکشه با اون وضع ببینی با ی زبون نرم و خوب بگه 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉

ظرف همونجا که کثیف میشه بشور که جمع بشه حال رو هم تمیز کن وسط یه روفرشی پهن کن اسباب بازی پسرت رو بزار وقتی بیاد ببینه خونه تمیز و فقط اسباب بازی ریخته میفهمه کار بچست و نه شما من دو تا بچه دارم همیشه تمیز فقط با اسباب بازی ها یکم بهم ریختست که طبیعه

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

زیاد کاری نداره فقط پسرم یه پتو داره ۲۴ ساعت با خودش همه جا میبره مت چندروزی یه بار میشورمش ولی سفیده تند تند کثیف میشه اون روز رنگش تیره شده بود گفت این دست بچس تند تند بشورش که خواهرشوهرم گفت خب این هرچی هم بشوره از بس دست بچس همه حا باز کثیف میشه.یا موکتام کثیف شدن یکم از غذای بچم با شامپو فرشم نرفتن یه بار گفت حالا میخوای اینارو چه کنی

اللهم صل علی محمد وآل محمد

من نامزدمو طبقه بالای خونه مادرشوهرم زندگی میکنم خونرو بعضی مواقع پیش میاد شلوغ باشه لباسام وسایل ارایش لب تاب بشقاب میوه میاد بالا مادرشوهرم برام مرتب میکنه من با نامزدم میرم بیرون اصلا هم خجالت نمیکشم هرموقع بخام جمع میکنم

خدایا به دلم ارامش بده تا به شوهرم اعتماد کنم منه شکاک😭 اونم اگه چشاشو مثل پنکه سقفی تو خیابون چرخوند از کاسه درار😌
تا قبل از بچه داری خونم مرتب بود الان واقعا واقعا نمیشه خودم هم دیسک کمر دارم نمیتونم مداوم پشت سر ه ...

سخت نگیر اگر دیسک داری

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

عزیزم خدا عمر طولانی به همسرت بده که خانواده دوسته و هوای مامان باباشو داره . خداروشکر که این ویژگی خوب رو داره .. دو راه داری
۱- با مادر شوهرت صمیمی شو و پیشش دردو دل کن به بهونه اینکه اون نصیحتت کنه و بهت راه حل بده (اینجوری متوجه میشه که برات این چیزا مهمه و بیخیال نیستی)
۲- یه نظم خوب بده به خودت . چرا ما نمازو ۴-۵ صبح میخونیم ؟ چون اغاز شروع روز از نظر من یکی همون موقعس . کسی که از ۵ بیدار میشه به خیلی کارا میرسه و خواب کل اعضای خانواده هم اوکی میشه . برنامه بریز برای خودت  مثلا بگو صبح فلان ساعت بیدار میشم ظروفمو میشورم برنجمو خیس میکنم مرغشو مثلا میزارم ابجوش .یا مثلا صبحانه همسرو اماده میکنم . تا شوهرت رفت و بچه خوابه دسمالی رو تی وی میکشم اتاقی جمعو جور میکنم. بچه بیدار شد تو محدوده اتاق میزارمش و ایندفعه سعی میکنم محدود ترش کنم . عیب نداره بچه بازی کنه باید بازی کنه ولی سعی کن از همین الان یادش بدی یخورده منظم باشه . بعد ناهارم بچرو شیر بده بخوابه یا صبح زود بیدارش کن خسته شه و بخوابه .