سلام ممنون که اومدین .من ۵ ساله ازدواج کردم و یه پسر یک سال و نیمه ماشالله شیطون دارم.ما تو یه ساختمان ۳ طبقه با مادرشوهر وجاری زندگی میکنیم.خونمون دوبره یه در تو کوچه یه در تو خیابون فرعی داره ما طبقه ای هستیم که درش به کوچه باز میشه اما یه در هم رو به راه پله دهریم.رفت و امد اصلیمون از در کوچه و حیاطه اما شوهرم کاری داشته باشه یا مادرشوهرم از اون دره راهرو میرن و میان.من هیییچ مشکلی با مادر شوهرم و موندن اینجا ندارم به جز اینکه گاهی سرزده میاد و خونه من وحشتناک به هم ریختس اصلا هم به هیچ وجه مرتب نمیشه یه دلیل اینکه پسرم از صبح تا شب میگه باید پیشم باشی و مشغول زیاد نمیشه و اگه بشه برسم به یه سری کارای اصلی و از اون طرف هرچی مرتب میکنم میاد میریزه بیرون شوهرم هم اصلا زیاد حوصله بچه دازی نداره .مثلا دیروز نرسیدم قابلمه هاما بشورم و امروز هم آشپزی کردهبودم و لسیار بسیار به هم ریخته بود سالن هم که دیگه هیچی بعداز ظهر مادرشوهرم اومد آش اورد و رفت خب خجالت میکشم و اعصابم خورد میشه میتونیم اگه بخوایم از این جا بریم اما پدر شوهرم سکته کرده و روتخته و شوهرم بهش رسیدگی میکنه از اون طرف هم مادرشوهرم آدم خوبیه و رو پسرش حساب میکنه دوست ندارم با رفتن ما دچار استرس بشه ولی نمیدونم با این نامرتبی و سرزده اومدن چه کنم .البته بگم مادرشوهرم سواد هم نداره که بخواد زنگ بزنه واسه همین مجبوره اگه هم کاری داره حضوری بیاد