2777
2789
عنوان

واسه عمل بینی پریود باشی

214 بازدید | 15 پست

اشکال داره؟؟ 

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  

اینکه خوبه من جراحی لابیا داشتم فک کن دوروز بعد بر اثر استرس پریود شدم شدیددددا😂😂😂 اصلا ی وضعی بود

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسا عمل که فکر نکنم چیزی بگن (حتما از دکتر بپرس)ولی خب خود شخص واسه سرویس رفتن و ... ممکنه مشکل داش ...

من همینجوری تو پریودی فشارم میفته، میترسم روز عمل بشم حالم بدتر بشه

یه دونه پسر دارم من قند و عسل دارم من شاخه نبات و نقل تر بغل بغل دارم من   پسر دارا خوشبخت ترین آدمای روی زمینن    عاشقتم پسر یکی یه دونه م  
اره عزیزم خونریزی از بینیت زیاد میشه حتما قبل از انجام با پزشکت مشورت کن

باشه عزیزم، ممنون

اینکه خوبه من جراحی لابیا داشتم فک کن دوروز بعد بر اثر استرس پریود شدم شدیددددا😂😂😂 اصلا ی وضعی بو ...

چه سخت

خب روز عملت رو با پریودی همزمان نذار

آخر ساله، دکتر وقت نداره 

آخر ساله، دکتر وقت نداره

از قبل باید چک میکردی

با خودش صحبت میکردی که اگه میشد قرص بخوری

دیگه معمولا ۱ ماه قبل نوبت میدن میشد همون موقع چند روز جابجا کنی

حالا هم دیگه فقط باید ببینی نظر خودشون چیه 

از قبل باید چک میکردیبا خودش صحبت میکردی که اگه میشد قرص بخوریدیگه معمولا ۱ ماه قبل نوبت میدن میشد ه ...

نباید قرص بخوری واسه بیهوشی ضرر داره