2777
2789
عنوان

بی بی چک بزنم

163 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من وسط سیکلم یه هفته لکه بینی داشتم قطع شد شیشم موعدم بود که نشدم بی بی زدم منفی بود تا الان هنوز پریود نشدم کسی بوده روز موعد منفی باشه بعدش مثبت شه؟امکان داره اون لکه بینیه به جای پریود باشه؟اخه دو هفته زودتر از موعدم بود 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

بعد زمان لکه بینی دلدرد کمردرد شدیدی هم داشتم رفتم سونو گفت کیست نداری 

خسته شدم از اینکه باید برای همه خوب باشم منم یه جاهایی دلم میخواد بخاطر خودم با همه بد باشم مگه خودم چشه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو سونو مشخص نبود بارداری یا نه؟

نه اخه اون موقع که رفتم سونو دو هفته از پریود قبلیم گذشته بود فقط 

آزمایش بده خیال خودت رو راحت کن

ای بابا خواهر من حوصلم نمیگیره برم بی بی چک بخرم چه برسه ازمایش😂

بدتر منی که😂منم یه هفته از موعدم گذشته بیبی چکم زدم منفی بود

بلاتکلیفی خیلی بده میخوام زودتر ورزش رو شروع کنم ده روزه میگم نکنه باردار باشم حداقل پریود شم تکلیفم مشخص شه 

با این حوصله میخوای بچه دار شی؟😂

مامانم میگه بچه حوصلشو با خودش میاره انرژی میگیری😂

به خاطر همین میگم که آزمایش بده از بلاتکلیفی درمیای و به زندگیت میرسی

اره یه هفته دیگه صبر میکنم نشدم میرم 

بچه عشقه من بودم از ذوق سه تا تست داده بودم🤣

خخخ اخه من سابقه سه ماه پریود نشدن هم دارم بخاطر تتبلی تخمدانم😂عادیه واسم فقط این ماه چون یه هفته لکه بینی داشتم شک کردم