2777
2789
عنوان

نامزدم

90 بازدید | 13 پست

منو زده بود سر اینکه ب‌گوشی فروش سلام کردم اونم با خنده سلام کرد بعد عصبی شد ک چرا خندید امار میداد صاحب مغازه گف خندید کفتم نمیددونم بخاطر اون منو زد ک میگه تو منو خراب کردی 

حالا من سر این میخوام جدا شم اون جدا نمیشه

موقعیت مالی خوبیم داره تک‌ پسرم هس

خداشفاش بده

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرضه نداشته فک طرف بیاره پایین زورش سر تو رسیده 

حالا مغازه دار چش بود می‌خندید جلو شوهرت 

هیچ کدوم عادی نبودن به هرحال تند رفته 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

باید اون گوشی فروش رو میزد نه تو رو ولی باید بهت بگم ممکنه شوهرت شکاک و بددل باشه

رفت ک بزنه شاگرده رو ولی صاحب مغازه نزاش مارو برد داخل مغازه از من پرسید ک زده گفتم نمیدونم بعد این دیونه شد ک چرا با اینکه خندیده من سر تو رفتم دعوا کنم تو اومدی منو‌ تخریب کردی

توهم میزدیش که درس بشه براش😐

الان چیکار کنم ی ماه از روش گذشته ولی هی میره میاد تموم‌نمیکنه نمیتونه تموم کنه دوس داریم همو

خوبی هاشم شدیده عصبانیت هاشم

ب‌نظرتون چیکار کنم

مشاوره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

مشاوره

دست بزن بودنشو جمع میکنه ینی٫ اینم بگم بخاطر زدنش زنگ زده بود خواهرش بخاطر عذاب وجدان شدیدی ک داش خواهرشم ب‌ من زنگ زد گریه میکرد ک برادرم بخاطر زدن تو خیلی حالش بده فلانه 

دست بزن بودنشو جمع میکنه ینی٫ اینم بگم بخاطر زدنش زنگ زده بود خواهرش بخاطر عذاب وجدان شدیدی ک داش خو ...

بلاخره باید مشخص بشه که وضعیت اعصاب و روانش در چه حده چقدر می‌تونه کنترل روی خودش داشته باشه عادات غلطش ترک کنه فرصت بدید به هم ولی حتما مشاوره برید