2777
2789
عنوان

سقط بدون هیچ علائمی

62 بازدید | 3 پست

خانما 

برای سقط میتل ارگونوین خوردم 

خونریزی ندارم 

اما احساس میکنم یه چیزی اندازه گردو تو رحممه 

اما هیچچچ درد و خونریزی ندارم 

۶ هفته هم بودم 

چیکار کنم اون حس که چیزی هست برا چیه؟

عزیزم راجب سقط نمیدونم اما ی سوال بپرسم‌کمکم‌میکنی؟؟من ۱۰روز پیش روزای تخمک گذاری بود،اقدام داشتم دوروز،بعد ازونموقع همش دمای بدنم بالاس،خاسم بدونم بنظرت اقدامم گرفته؟اگ گرفته باشه کی لانه گزینی میشه؟موعدم ۱۸هس

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

عزیزم راجب سقط نمیدونم اما ی سوال بپرسم‌کمکم‌میکنی؟؟من ۱۰روز پیش روزای تخمک گذاری بود،اقدام داشتم دو ...

قشنگم دمای بدن ربطی به بارداری نداره 

علائم اولیه بارداری درد سینه .. انگار سنگین شده .. و حسی مثل حالت پریود که پریود نیست لانه گزینیه و کسلی و خواب و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگم دمای بدن ربطی به بارداری نداره علائم اولیه بارداری درد سینه .. انگار سنگین شده .. و حسی مثل حا ...

مرسی فداتشم.ن سینه هام درد نمیکنه.قبل پری درد میکنه همیشه.الان هیچ علایمی نداشتم.فقط دمای بدنم بالاس صبحا....مرسی ک جواب دادی مهربون

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪