2777
2789
عنوان

اونای ک نامزدن یا دوستن یا ازدواج کردن بیاید♥️😁 بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 1244 بازدید | 84 پست
وقتی حستو گفتی واکنشش چی بود و چجور حستو گفتی؟چی گفت الان ازدواج کردین؟

آره عزیزم ازدواج کردیم عقدیم 

گفت کسی متوجه نشه و توی شوک بود چند دقیقه هم جوابمو نداد

من نمی‌خواستم بگم یبار از خواب بیدار شدم گفتم باید بهش بگم چون یه شب یه جمله ای خوندم به خدا خیلی تحت تاثیرش قرار گفتم 

اونم اینکه اگه همین الان حستو بهش نگی بعدا دیگه دیره نذار یه عمر حسرتش به دلت بمونه 

دیگه گفتم من ازت خوشم اومده 

ازدواج من سنتی بود 

تو یه عروسی مادرش و خواهرش منو دیدن ...

اولش دلم با همسرم نبود ولی بعدش دوسش داشتم 

ترم آخر دانشگاه بودم که ۳ تا خواستگار تو امتحانات دی ماه برام اومد (اولین بار بود خواستگار رسمی داشتم که با خانواده میومدن خونمون)

پدرم به این راضی شد چون عینه خودمون کرد بودن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره عزیزم ازدواج کردیم عقدیم گفت کسی متوجه نشه و توی شوک بود چند دقیقه هم جوابمو ندادمن نمی‌خواستم ب ...

اخی😍😍😍ای جان لابد اونم بی حس نبوده ک قبول کرده ک ب ازدواج ختم شده

.....

یکسال پیگیر بود چرا قبول نمیکرد؟ تهش چی شد ک قبول کردی

از یه رابطه ی فوق سمی بیرون اومده بودم که چهار سال طول کشید در صورتیکه شاید فقط چهار ماه با این آدم بودم و کلا پنج بار دیدمش و به نبوده این آدم وفادار بودم یعنی به شخصی که اصلا نبود تهشم با یه زنه بچه دارو شوهر دار بهم خیانت کرد که امیدوارم تقاصشو پس بده ولی خب خودشو بهم ثابت کرد فهمیدم قصدو هدفش واقعی و جدیه واقعا عاشقه و عشق واقعی رو باهاش تجربه کردم 

پشت من خدا بوده همیشه ...

از یه رابطه ی فوق سمی بیرون اومده بودم که چهار سال طول کشید در صورتیکه شاید فقط چهار ماه با این آدم ...

۴ سال با طرف بودی بعد خیانت کرد؟اولا متوجه نشدی همچین ادمیه؟

.....

خونه یکی ازاقوام رفته بودم ازسرکار برگشته بود خونه جلوی در سلام وعلیک کردو رفت نیومد داخل.ازاون شب به بعد پیگیرمن شد جای جالب اینجاست ک من فک میکردم زن داره واون فک میکرد من وجود ندارم درواقع فکرمیکرد مادرم یه دخترداره وازوجود من بی خبربود

سلام میشه تاپیک آخرم راهنماییم کنین با اجازه اسی عزیزم با تشکر

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

۴ سال با طرف بودی بعد خیانت کرد؟اولا متوجه نشدی همچین ادمیه؟

اون شخص حضورش دائم چهار ماهم نبود تو زندگیم چون سره هیییچی همش قهر بود و کات میکرد میرفت سه ماه شیش ماه حتی یکسال و خب من به کسی وفادار بودم که اصلا تو زندگیم نبود،الان که فکر میکنم نمیدونم شایدم میدیدم آدم مناسبی نیست و نمیخواستم بپذیرم

پشت من خدا بوده همیشه ...