2777
2789
عنوان

چرا انقد دلمو میشکنن💔💔🥺

154 بازدید | 13 پست

من چند وقتیه که والیبال شروع کردم تو ها جلسه‌ای که میریم بازی و تمرین ی چندتا از دخترا مسخرم میکنن دهنمو کج میکنن ادامو در میارن امروزم یکیشون تو گروه هی بهم تیکه انداخت منم جوابشو دادم

نه فقط اونا همه، همه همین کارو مبکنن خانواده شوهر دم و همسایه هم کلاسیام 

واقعا آخه زشتم نیستم یبار ی دختره برگشت گفت تو چقدر خوشگلی بوری چشم رنگی و... دوستش گفت خب حالا کجاش قشنگه دلم خیلی شکست واقعاً دلم نمیخاد دیگه برم بیرون آنقدر گریه میکنم هااا😭😭💔

کسی که عاشِقِ گُربِه هاست 🐈‍⬛

حالا واقعا بوری و چشم رنگی....

دختر تو این زندگی باید سلیطه باشی نباشی کلات پس معرکه اس اینم با یه مشت عقده ای بگیر بزنشون تا حساب کار دستشون بیاد و بهشون بگو من هرچیزی که هستم از شماها سرترممم که اینقدر میسوزین وقتی منو میبینین....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نفهمیدی بهت حسودی میکنن دختر

خدایاشکرتتتتت♥️،اول ازهمه دعای خیر برای همه ی خواهرای عزیزم که چشم انتظار بچه ان،ان شاالله خدا دامن همه ی منتظرا رو سبزکنه(الهی آمین)🤲🏻،تاریخ۱۴۰۲/۷/۱۳بی بی چکم مثبت شد😍،،،تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۵هم ازمایشم مثبت شد🥰،،،خدایا خودت مواظب تودلیم باش به خودت میسپارمش،میشه لطف کنین و برای سلامتیش یه صلوات بفرستید ازتون ممنونم💋،تاریخ۱۴۰۲/۸/۱۴رفتم سونو قلب و شکر خدا قلب کوچولوش تشکیل شده بود😍،تاریخ ۱۴۰۲/۹/۱۲رفتم واسه ان تی شکر خدا همه چی خوب بودو من دوباره دیدمش ااااااخ وجودمن چقدر قشنگی دلم برات آب شد🤩،تاریخ 1402/10/24رفتم واسه غربالگری شکر خدا همه چی خوب بود انقدر خوشمل بودی پسرقشنگم خدا حفظت کنه👶🏻😘،تاریخ1403/3/12اومدی بغلم پسرقشنگم خوش اومدی به زندگیمون وای که چقدر ماهی پسرم🧿😘🧿💋

حالا واقعا بوری و چشم رنگی....دختر تو این زندگی باید سلیطه باشی نباشی کلات پس معرکه اس اینم با یه مش ...

آره کلا خانوادگی رنگی و بوریم

آخه میخام سلیطه باشم همسرم میگه تو بد نباش ولشون کن

آره کلا خانوادگی رنگی و بوریمآخه میخام سلیطه باشم همسرم میگه تو بد نباش ولشون کن

خب خوشگلی دیگه چیکار به شوهرت داری جونم بعضیا ذات ندارن و عقده این باید بتمرگونیشون سرجاشون تا حساب کار دستشون بیاد ....

خب خوشگلی دیگه چیکار به شوهرت داری جونم بعضیا ذات ندارن و عقده این باید بتمرگونیشون سرجاشون تا حساب ...

چجوری چیکار کنم 

من هرموثع بخوام برم بیرون همیشه تمیز و اتو کشیده و خوشبو میرم بیرون وقتایی که میرم باشگاه موهامو میبافم یا یا هد کبریتی استایل میکنم ولی همیشه خدا ادامو در میارن جالبش اینجاست که فردا میرم میبینم پیروز هرکاری کردم اونا امروز کردن

منم ی زمانی همین دردسرو داشتم همه به خهطر اینکه صب تا شب کار میکردم مسخرم میکردن 

ی روز ی چن تا پسر تو محله خودمون نشسته بودن کنارهم به من تیکه انداختن گفتن بچه مث خر کار میکنی منم دلم شکست که چرا مث اونا عشقو حال نمیکنم 

برگشتم گفتم عمو من عرضشو دارم خودم کار میکنم خرجمو درمیارم مثل تو پول شرطمم بابام نمیده دیگ از اون ب بد چیزی نگفتن 

چجوری چیکار کنم من هرموثع بخوام برم بیرون همیشه تمیز و اتو کشیده و خوشبو میرم بیرون وقتایی که میرم ب ...

خب دیگه این خیلی خیلی واضحه که حسود و عقده ای....